Klankhealing met Ciane & Christine,


Kom lekker genieten van een klankhealingsbad met hemelse harpklanken & diverse klankhealingsinstrumenten (klankschalen, gongs, oceandrums, fluit….)…. Ideaal om de dagelijkse sleur even los te laten en weg te dromen. Zo kan je herbronnen in jezelf en herboren terug huiswaarts keren. Laat je verrassen voor deze innerlijke reis van je leven!
Iedereen welkom!

Wie zijn wij ?

Christine houdt zich al jaren bezig met sound , alles intuïief in verbondenheid met de ziel. 3x nam ze deel aan de pineal toning koren van Dr. Todd .. op verschillende krachtplaatsen in de wereld.. sound en silence zijn haar ding .. een levenslang groeiproces in rustgevende energie.
Ze bespeelt o.a. een hele collectie van (kristallen) klankschalen, e.a. instrumenten,

Ciane is gebeten door snaarinstrumenten.
Van kindsbeen af speelde ze klassieke gitaar, later werd het viool, om uiteindelijk “geroepen” te worden door de harp. 
Ze volgde harples in enkele academies en mocht kennismaken met Harptherapie bij Christina Tourin (USA) tijdens een zomerstage in Nederland & workshops in België(Lier & Villers-la-Ville).
De klanken kunnen ontroeren en menigeen pinkt een traantje weg bij dit therapeutisch harpspel.
Ciane zal je verder laten kennismaken met de glasharp, kleine slagwerk- of klankhealingsinstrumentjes, fluit, xylofoon, én van haar passies.


Wat meebrengen: gemakkelijke kledij, eventueel ligmatje,

Wanneer: zondag 21 april van 19 tot +- 20 uur, je kan daarna nog nagenieten,

Prijs: vrije bijdrage, richtprijs 12 €

Je kan het concert zowel liggend als zittend bijwonen, als je graag ligt breng je best een ligmatje mee, dekentjes hebben wij.