“Een ontmoeting met de heilige kinderen in het gouden licht” 
 
Deze sjamanistische reis met de heilige kinderen van het gouden licht begeleiden je op het pad van healing, verbinding, inzichten, contact met spirit, … jou innerlijke stem wordt wakker. In connectie met de bron, maak je contact met je eigen creatieve levensweb. 
Het magische lichtnetwerk wordt wel eens het zenuwstelsel van moeder aarde genoemd.   Alles is dan ook energie en verbonden.   
Deze gouden teachers brengen je op een zachte diepgaande aardende manier bij je kern.   Een geschenk die de poort tot het universum opent.   Deze wezens leggen terug verbinding in onze hersenen en ons zenuwstelsel die al slapende waren. 

Vb. depressie is een slapende verbinding in onze hersenen. Bij deze ontmoeting gaan deze terug herstellen vanuit diepere verbinding die op non actief staan. Eens deze terug actief zijn ervaren wij een meer natuurlijke staat van zijn, van ontplooien tot u volste potentiël. Er ontstaat ruimte voor healing.   Deze wezens zijn dus een fantastische ondersteuning bij depressieve gevoelens, onderliggende angsten, burn out, bij diepgaande pijnen, aarden,… .     
De intentie van de gouden leermeesters die je mag ontmoeten in jezelf, is in verbinding met je eigen intentie in het moment.   Het mooie is dat het je op een heel ander vlak dan met de geest laat zien wat je mag zien! 
Zoals deze wezens het oude in de natuur opruimen, worden onderliggende patronen die anders niet bereikbaar zijn zichtbaar en getransformeerd. Inzichten bieden zich aan! Het oude wordt een voedingsbodem voor het nieuwe, er wordt nieuwe ruimte in u zelf gecreërd.   Het oude die dus letterlijk de voeding wordt voor jouw unieke nieuwe verhaal. 
De heilige kinderen van het gouden licht verbinden je met je essentie, met je talenten. Het is een proces van loslaten, sterven en wedergeboorte.   Adem het leven! 
Vertrouwen en in overgave gaan in deze ontmoeting, laten toe wat zich in het moment aanbiedt en mag verruimen in hoger bewustzijn.   Stilte momenten toelaten en naar binnen gaan, ervaren zonder angst, verbinden met de bron in jou, de liefde in jou.   Het is alsook een verbinder tussen hemel en aarde, hierbij mag jij voelen dat jij het centrum bent en die verbindende schakel tussen deze 2 werelden. 
De gouden tijd breekt aan,   vertrouwen in onze intuïie, leven vanuit vreugde en liefde, vertragen, afstemmen met ons hogere zelf.   We zijn een voelend wezen, durf te voelen vanuit jou zijn!                                                   De heilige kinderen openen deuren en poorten naar andere hogere frequenties, wanneer jij er klaar voor bent!   Ze herinneren er ons aan wat het werkelijke leven is, … simpel! 
Deze ontmoeting wordt begeleid door Kathleen 
Ik zal de heilige ruimte bewaken om samen het werk te doen en te laten ontstaan wat nodig is in het moment. Ik begeleid vanuit onvoorwaardelijke liefde vanuit mijn hart, mijn liefdevolle aanwezigheid zorgt voor de nodige veilige bedding zodat jij in vertrouwen je reis kan aangaan en verbinden met dit magische veld in het gouden licht.   Uit ervaring leert me dat elk op een andere manier de reis beleeft en dat ik ten allen tijde enkel anticipeer op de flow die zich manifesteert. In dienstbaarheid… 

Waar ontmoeten we elkaar? 
We ontmoeten elkaar daar, en dat begint met een goed gesprek. We maken kennis met zij die aanwezig zijn, we vertellen in het kort wie we zijn, waar je graag wil aan werken en wat je blokkades zijn. Dit in vertrouwen en respect voor elkaar, binnen de groep die zich gevormd heeft die dag. We zijn er in de eerste plaats voor ons eigen healings proces, maar ook voor elkaar.   
Hieruit vloeit je eigen intentie waarmee we met elkaar in deze ontmoeting kunnen gaan. De heilige kinderen van het gouden licht leiden ons tijdens deze dag. 
 
Praktische gegevens 
Wat breng je mee? 
Natuurlijk je eigenste mooie zelf, zorg voor je eigen comfort waarbij ik denk aan gemakkelijk zittende kledij, je eigen hoofdkussen, knuffel, notitieboekje/pen, blinddoek/sjaal, warme sokken indien nodig voor jou, waterfles die je kan bijvullen, iets die je kracht heeft voor op het altaar of een foto van een dierbare (denk aan voorouders, kinderen, iemand die je nauw aan het hart ligt,…) enkel als jij dit voelt. 
Potluck om te delen, zodat we geaard, veilig terug huiswaarts kunnen keren. 
   
Voeding vooraf 
Enkele dagen vooraf kan je attenter zijn op het minder innemen van suikers, pikante kruiden, fastfood, alsook koffie, alcohol, … of zelfs even schrappen van het dagelijkse menu. 
De avond voordien hou het bij een lichte maaltijd (soep, groeten, rijst,…). 
De ochtend zelf kan een havermoutpapje met wat fruit, of soep, of je kan ook gewoon even vasten en het houden bij water, thee. 
Indien hieromtrent nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. 
   
Waar ontmoeten we elkaar? 
Centrum Shamballa te Deinze 
 
Wanneer? 
Zaterdag 4 mei, aanvang 11 h  (na intake) 
Energetische bijdrage? 
Voor deze transformerende reis in een kleine groep, is de bijdrage 140 € per persoon. 
 
Verdere voorbereiding? 
Graag stem ik even af vooraf reeds met én ieder persoonlijk, door een kort videogesprek (via whatsapp) indien mogelijk of een kort tekstje die je me persoonlijk verstuurd via   
Mail naar Kathleen.denorm@gmail.com of op mijn nummer 0485/766761 
 
Wees hierin eerlijk, er zijn namelijk ook mensen die beter zijn met het volgen van een ander pad.   Ieder neemt hier voor zich nog steeds zijn/haar eigen verantwoordelijkheid.