Grandfather Ceremony Michael Laperre

"There and back again"


Wij ontmoeten elkaar daar, en dat begint met een goed gesprek.
Vertel me wie je bent, waar je mee zit, waar je graag wil aan werken en wat je blokkades zijn.
Laten we elkaar vooral vertellen… wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Hieruit vloeit je eigen intentie waarmee we met elkaar in ceremonie kunnen gaan.
Onze grootvaderceremonie begint met het vallen van de avond, wanneer de nacht het overneemt van de dag. Dit als symbool voor de overgang van je oude naar je nieuwe zelf. Deze ceremonie is doordrenkt van eeuwenoude traditie en spirituele wijsheid.

We werken met een plantmedicijn dat je diep in jezelf laat wegzinken, je even wegstript van het opgebouwde ego en je begeleidt in het absolute hier en nu. De klok staat stil, vraag en antwoord worden één. Krachtige golven openen een volledig nieuwe dimensie. De 'her'connectie met jezelf kan beginnen.
De effecten van een ceremonie kunnen fysiek, emotioneel en visueel heel intens zijn en je onderdompelen in verbazing, magie, intense gevoelens van liefde of geluk… Echter kan het reizen doorheen je onderbewustzijn ook stukken naar de voorgrond laten komen die we reeds lang verdrongen hebben of liever niet meer willen aankijken.
Deze kunnen tijdens een reis als pijnlijk ervaren worden of intense gevoelens met zich meebrengen.
Daarom staat “De grootvader ceremonie” voor overgave, het durven aankijken van... en inzicht verschaffen, om vervolgens weer los te laten.
Wat niet verwerkt is, mag verwerkt worden. Wat niet bewust is, mag bewust gaan worden. Vertrouw erop dat je krijgt wat je nodig hebt en dit niet altijd is wat je zelf zou willen.

Wat kan je van mij verwachten?
In de eerste plaats ben ik er voor jou. En dit in al zijn facetten. Er wordt een bubbel van geborgenheid gecreërd in een veilige en ondersteunende setting. Ik speel in op de verhoogde staat van jouw zintuigen en begeleid je met muziek of stilte, geuren en live instrumenten…. kortom alles wat nodig is om jou een zo aangenaam mogelijke ervaring te bezorgen. Jarenlange ervaring leert me dat elk op een andere manier de sessie beleeft en dat ik ten allen tijde enkel anticipeer op de flow die zich manifesteert. En sta bovenal ten dienste van….
Tot binnenkort, Michael


Wie: Michaë Laperre

Prijs: hangt af van de grootte van de groep (max. 5 mensen)

Wanneer: vrijdag 6 oktober om 20 uur


Er gaat een intakegesprek aan vooraf,