Workshop voor kindjes.
Verstoppertje spelen met mijn emoties.

In de meeste gevallen vermijden we onze kinderen om te voelen.
We ontkennen hun emoties.
Deze emoties komen vast te zitten en worden een deel van hun lichaam en het is daar waar ze voor de rest van hun leven worden vastgelegd, zonder een plaats te krijgen.
Dit leidt ertoe dat we het niet begrijpen omdat zelfs emoties ons achtervolgen en we geen relatie met hen kunnen creëren.

Vele studies hebben ons tot de conclusie gebracht dat het contact maken met deze emoties noodzakelijk is. Zo kunnen we een ruimte van vrijheid creëren om die emoties uit te drukken die zitten te wachten in ons lichaam om worden te vrijgegeven.

Samen zullen we het spelen op een subtiele en delicate manier. experimenteren:
· Waar verbergen ze zich?
· Waarom verbergen ze zich?
· Wat wil je communiceren?

Met mijn jarenlange ervaring met kinderen in het onderwijs ben ik tot de conclusie gekomen dat dit zich bij kinderen ontwikkelt:

· Zelfliefde
· Compassie
· Creativiteit
· Assertiviteit 
· Omgaan met de emoties.

Elke keer zullen we onderwerpen introduceren die kinderen helpen bij emotionele, fysieke, mentale en spirituele ondersteuning.

Wie: Gloria Vasquez
Wanneer: woensdag 28 februari om 14 uur.
Prijs: 15 €
Wat mee te brengen?
Water en een knuffeldier. 
Eén van de ouders mag aanwezig blijven, indien je dat wenst.

Wie is Gloria Vasquez?
Ik ben Gloria, afkomstig uit Centraal Amerika en kleindochter van een Indianenstam Ik heb een lange weg moeten bewandelen voor wijsheid en inzicht, soms met vallen en opstaan zoals elkeen op deze aarde. Nu later ben ik 100% bewust, dat het moment is aangebroken om aan de hele wereld te vertellen wat mijn voorouders me overgebracht hebben. Ik ben zeer intuïtief, één van mijn grote geschenken, dus onmiddellijk gewaarwordend.
Op verschillende manieren help ik mensen en kinderen in hun proces, zoals ik het zelf aanvoel en met veel creativiteit om samen de juiste weg te kunnen kiezen.
Ik werk al jaren met verschillende leeftijden, zowel mentaal als emotioneel voel ik alles zeer scherp en helder. Door mijn achtergrond als docent in het bijzonder onderwijs, heb ik veel ervaring met verschillende doelgroepen en leeftijden.