SHAMANIC BODY TOUCH SESSIE (SBT)

Aan - geraakt worden, is één van onze basisbehoeften.

AFSPRAAK MAKEN

Het vormgeven van de sessie wordt bepaald tijdens het inleidende gesprek. Samen wordt bepaald welke behandeling 'hier en nu' het meest benefiet is en het beste zal bijdragen tot een positieve verderzetting van je pad naar binnen toe. De massage of behandeling ontstaat vanuit het hart en zo ontstaat er een alchemistisch werk in uitwisseling.  
Ziektes, kwalen en conflicten zijn terug te vinden in het energetische lichaam zowel fysiek, als mentaal emotioneel. Het energetische lichaam omvat in al zijn densiteit, die andere trillingsniveaus. Doorheen deze 'Body Touch' worden alle lichamen in jou aangeraakt. Blokkades worden doorvoeld en vrijgelaten, dmv stem, zang, dans, en/of beweging, Zo kan de behandeling starten met een korte massage en misschien eindigen met een bevrijdende stemontdekking. ...kortom; een complete Shamanic Body Touch van de ziel.

De jarenlange studie in tal van massagetechnieken, het ervaringsgericht werk als curandera met de plantenspirits als ondertoon en de natuur als haar bondgenoot maken dat Juanita haar eigen unieke aanpak ontwikkelde. Het invoelen waar pijnpunten zich vasthechten en belemmeren vrij uit te leven, kan een begin zijn om naar deze opgebouwde spanningen in jezelf te kijken. We bieden jou de mogelijkheid deze op een zachte wijze vrij te laten met als enige doel om dieper te landen in je lijf. Deze diepere lagen laten aanraken, weer met de voeten op de aarde, daarin je levensvreugde te herinneren en jouw ware natuur te omarmen, genietend van de zwaartekracht,…van Moeder Aarde die ons draagt.
  Tip : Het is goed tijdens deze behandeling je aandacht te brengen naar de plaatsen in jouw lichaam waar je de doorwerking kan voelen. Vooral bij pijn kan deze vorm van aandacht en visualisatie verlichting geven.CONSULTATIEDAGEN:
PRIJZEN:
* 70euro per uur 95euro per uur en half 120euro voor 2uur
* Voetreflex is 60euro per uur (50euro als je deelneemt aan shifttraject)

WIE:
Juanita Pijl
Juanita is erkend en gediplomeerd masseuse en voetreflexoloog en heeft verder nog tal van opleidingen genoten in allerhande lichaamswerk en massagestijlen. De massages worden enkel op de kledij gegeven.
Shamanic Body Touch is gegroeid uit een jarenlange ervaring van werken met mensen. Ieder persoon heeft eigen behoeftes naargelang zijn gezondheid. Om onze samenwerking zo effectief mogelijk te laten verlopen, gebruiken we in de eerste fase deze informatieve en medische vragenlijst waar jij verklaart dat alle gegevens accuraat en duidelijk gemeld werden voor de behandeling plaatsvindt.
Gelieve dit document door te mailen (info@thewhitearrow.org) ten laatste de dag voor de consultatie, of zo goed mogelijk ingevuld mee te brengen naar de sessie.

MASSAGES
Massage stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfedrainage, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Alleen al de warme handen op je lichaam wakkeren de productie van endorfines (stoffen die pijn verzachten, stress wegnemen,...) aan. Massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Ook wordt er dieper ingewerkt op het buikgebied. In de navelstreek stapelen zich stress, spanningen en negatieve emoties zodoende op, dat ze moeilijk te verwerken (verteren) zijn en uiteindelijk alle andere vitale functies stagneren.
Ons orgaansysteem houdt dan ook veel onverwerkte zaken en verdrongen emoties vast ; deze techniek helpt zieke energie en blokkades los te maken in de organen/ingewanden. Tijdens het losmaken van de diverse weefselstructuren en hun verbindingen, worden slechte passages, verzuringen weggewerkt en krijgen we een betere doorstroming. Uit respect worden de niet behandelde delen afgedekt.


VOETREFLEXOLOGIE
Je voeten dragen je de hele dag en krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan je hele lichaam behandelt worden.   Dit is een oude massagetechniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die op de voet liggen om zodoende in corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken, afvalstoffen sneller af te voeren, voedingstoffen beter op te nemen. Blokkades in het lichaam die voor allerhande klachten zorgen (storing in de energiedoorstroming bv hoofdpijn, maagpijn, depressie, …) kunnen opgeheven worden en alsdusdanig op een zachte manier bijgestuurd worden.
Juanita zal tijdens een eerste consult bv je voeten/je lichaam in kaart brengen dwz de pijnpuntjes doen gevoelen zodat je bewuster op je voeten staat of in je lijf zit. Een goede doorstroming maakt   een sterkere aarding mogelijk. Afhankelijk van de klachten en bevindingen omtrent het bodywork kan een navolgingsplan opgesteld worden.
Het zelf genezend systeem wordt geactiveerd en probeert het evenwicht terug te herstellen.
Steeds wordt de volledige mens bekeken en niet alleen symptomatisch.
Er wordt gezocht naar de oorzaak van het probleem om op die manier tot een blijvend resultaat te komen.
De sessie is van toepassing voor klein en groot, voor jong en oud

WAT DOET VOETREFLEXOLOGIE?
Werkt diep ontspannend, zowel op fysiek als op psychisch vlak
Het immuunsysteem wordt versterkt
Zelfregulerend systeem wordt geactiveerd
Hormoonpeil wordt bevorderd
De darmwerking verbetert
Werkt zuiverend voor lever, nieren enz.
Natuurlijke manier om aan je gezondheid te werken
Pijnklachten kunnen verminderen
Kan helpen bij onvruchtbaarheidsproblemen
Wij stellen geen diagnose, daarvoor moet u bij een arts zijn. Maar voetreflexologie kan wel complementair en preventief werken.


https://www.thewhitearrow.org/shamanic-body-touch