Liefdevolle verbindingsrituelen ter ere van onze de relaties
(voor mannen en vrouwen)
Dit ritueel zal ons de kans geven om het vrouwelijke en het mannelijke  te verenigen in ons.
Velen vrouwen hebben de voorbije tijd gewerkt met de kracht van onze baarmoeder, waar we meer vertrouwen en kracht hebben ontmoet.
De  volgende stap is, om onze relaties vanuit die kracht en dat vertrouwen te transformeren.
Die dag gaan we vooral contact maken met onze eigen relatie (onszelf) en van daaruit scheppen onze uiterlijke relaties.

Het is tijd om, in broederschap en zusterschap opnieuw verbinding te maken om samen te transformeren,  onze communicatie te hertellen met onszelf en met anderen, echte gemeenschap creëren om beter te kunnen omgaan met elkaar.
Om mekaar te leren accepteren en opnieuw verbinding te maken met onszelf en de anderen,  als een wezen met twee wederzijdse energieën (mannelijke en vrouwelijke)


Het leven is één en al “relatie”. We hebben relaties met  elkaar, met onze families, met de wereld, met de aarde, met het universum….
Al die relaties vormen de  samenleving. De maatschappij zijn wij. Dus, hoe ieder van ons in die relaties staat, schept  de maatschappij.
Het leven is een relatiebeweging, er is niets dat op de aarde leeft die op zichzelf staat of bestaat.

De sleutel om correct in relaties te staan,  is om ons eigen gedrag te kennen, wat zelfkennis is. Belangrijk is hier dat we dit begrijpen en beseffen dat , hoe we denken en hoe we ons gedragen  wordt bepaald door onze ervaringen, ons gezin, onze cultuur, ons land, onze religie, ons geslacht en onze biologie.

De baarmoeder healings en zegeningen  werken op de vrouwelijke energie van àlle mensen, ook op de mannen, omdat we beiden energieën in ons dragen. Als een man een healing of zegen van de Baarmoeder (Moeder) wilt ontvangen, zal hem dat resulteren tot het helen van relaties en het creëren van gezondere relaties in vele aspecten van zijn leven, tegelijkertijd ook voor vrouwen.

Deze rituelen zijn een geschenk om zowel bij mannen als vrouwen, de onharmonische relaties te herstellen.
Het is noodzakelijk dat vrouwen, net als mannen, zich herinneren dat we een eenheid zijn in een kosmische baarmoeder zijn.
Het eren van elkaar met deze liefdevolle verbindingsrituelen is om zijn rituelen om harmonie te brengen en zorgen voor een evenwicht in het krijgen, geven en delen.
Zo leren we relatie creëren die gedragen worden door  liefde, licht en  ten goede komen voor de gemeenschap en alle levende wezens.

Het is nu het moment waarin mannen en vrouwen in éénheid leren samenleven en bewust worden van verbinding met de kosmische moeder.

We werken met de intentie en de noden van de groep op dat moment.
Ook zal er een aangepaste breathingsessie zijn om wat nodig is te transformeren.
Ons lichaam weet wat we nodig hebben om dit te transformeren.
Deze sessie is zowel voor mannen als vrouwen bedoelt.

Wanneer: zaterdag  23 juni 14-18 uur.
Prijs: 30 €
Wie: Gloria Vasquez