Breathing sounds of Rebirthing.
Op geregelde momenten zullen we onze Rebirthingsessies in groep, ook in Shamballa brengen. De ademsessies bij The White Arrow worden in een bijzonder sjamanistisch kleedje gestoken, we gebruiken onze unieke manier om energetisch healings te doen, met gezangen, klanken en aanraking.

Breathing sounds of Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek dewelke tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie.
In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat. Het aantal klachten waarvan je jezelf dankzij rebirthing zou kunnen genezen, is niet min: stress en angsten, geboortetrauma's, verslavingen, eczeem, rugklachten, migraine, fantoompijn, seniliteit, astma, hyperventilatie, alle vormen van angsten, ...
De workshop Breathing Sounds start om 20u.  We komen samen om 19u.  
Tussen 19u en 20u houden we een korte deelcirkel en zal er een info-moment worden gehouden over het werk van The White Arrow.  
Onze visie en trajecten, meer info over de opleidingen en workshops en hun onderliggend programma.  
Tijdens dit uur laten we het geheel organisch ontstaan, waar de meeste interesse naar uit gaat van de groep zal dieper op ingegaan worden (rebirthings, seasons’s shift, zweethut, plantsessies, cacaoceremonies, coachings, Soundhealing, enz)

Wie: Marijn De Wit
Aanvang: 19u tot 22u
Prijs: 25€ voor breathing sounds + vrije bijdrage voor mensen die alleen de voordracht volgen.

Meer info: 
http://www.thewhitearrow.eu/#/breathing-sounds-rebirthing/4593191836