Nusta karpay, de 7 inwijdingen in de vrouwelijke energie

Dit is een workshop van 2 dagen, waarbij je de 7 inwijdingen van de vrouwelijke energie ontvangt van authentieke paqo’s.

Een paqo is een priester – heler, Don Alejandro en zijn zoon Don Justo komen van de Qero gemeenschap in Quico, Peru. Een Nusta is een vrouwelijke energie in de natuur.

Elke Nusta is verbonden met een van de kleuren van de regenboog. Tijdens deze workshop gaan we letterlijk het regenboog pad lopen. Elke Nusta staat tevens voor een aspect in jezelf dat je wakker kan maken. Mama Occlo leidt ons over het rode pad, geeft ons een stevige verbinding met Moeder Aarde en zet ons helemaal in onze kracht. Ze brengt zaadjes van licht in onze 7 chakra’s.

Tunia Mujia leidt ons over het oranje pad, helpt om ons ego te verzachten en meer mee te gaan met de flow van het leven. Ze helpt ons ook met voorouderwerk.

Mama Simona begeleidt ons op het pad dat we nu lopen, het gele pad, ze laat ons helemaal thuis komen in onszelf, verbindt ons met onze roots en met onze voorouders.

Doña Theresa is de Nusta die ons helpt om ons hart verder te openen Maria Sakapana brengt ons op het blauwe pad, het pad van communicatie, opent ons keelchakra. Helpt ons om te zeggen wat we moeten zeggen.

Huana Huaman Ticcla brengt ons de inzichten die we nodig hebben en laat ons dingen zien in visioenen. Tomasa Huaman Ticcla is de godin van de vrijheid, de godin die de energie van alle andere Nusta’s nog eens extra activeert. Ze verbindt ons met de bovenwereld.

 

Locatie : Shamballa, Ten Bosse 78 , Deinze

Wanneer: zat 29 en zon 30 april van 10h tot 17h

Investering in jezelf: 250 euro, graag op voorhand overschrijven op het reknr BE26 7370 6107 9529 op naam van Carmen Vandorpe met vermelding Nusta karpay

Meebrengen : lunch, pantoffels, schrijfgerief Inschrijven kan via mail naar carmen.vandorpe@skynet.be of mplinda@gmail.com of vercouilliel@hotmail.com