Breathingcircle en Icaro’s met Marijn.

Jaren terug kwam ik voor het eerst in contact met de ‘plantteachers’ doorheen de boeken van Carlos Castaneda. Het legendarische werk triggerde mijn curiositeit en bracht me naar het sjamanisme. Na vele workshops en trainingen belande ik in het regenwoud, waar het echte werk begon. De sjamanen van deze grote long van de aarde, initieerde me in het begrijpen van de rol van de medicinale planten voor ons mensen. De energie van de bomen, planten, struiken is bijzonder menslievend. Ze vormen een zeer sterke facilitator naar jouw Nagual, of je diepere weten, jouw connectie met de natuur…wat niet iets is buiten jou, maar wat jij ‘ook’ helemaal bent. We weten allemaal dat de wijsheid reeds in ons ligt, maar tussen dit weten, er over lezen, en het helemaal beleven ligt nog een groot verschil, wat ik zelf aan de lijve mocht ondervinden. In Peru toonden de sjamanen me hoe te communiceren met het plantenrijk. De belangrijkste tool die ik hierover heb meegenomen is de ICARO. Een bijzonder manier van zingen met de planten, of toch met de spirit van de plant. Het overdragen van een frequentie doorheen een lied, een klank enz. Tot die tijd was ik al goed bedreven in muziek en had ik van soundhealing al mijn bezigheid gemaakt. Maar dit gaf een heel nieuwe kijk op 'soundhealing'. Sindsdien zijn onze klanksessies, concerten, zweethutten enz, doordrongen van de 'icaro's'. Over de rol van de icaro in het sjamanisme uit het regenwoud wil ik je graag meer vertellen tijdens deze presentie. Ik deel mijn persooniljke bevindingen en ervaringen hierover met jou en beantwoord graag al jouw vragen.
Je bent heel welkom, kom met open mind en open hart.

Aansluitend geven we een workshop Breathing, waarbij we dieper gaan voelen in het lichaam en de plantfrequentie in jou wakker maken doorheen ademhaling.
 
Breathing sounds of Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek dewelke tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat. Het aantal klachten waarvan je jezelf dankzij rebirthing zou kunnen genezen, is niet min: stress en angsten, geboortetrauma's, verslavingen, eczeem, rugklachten, migraine, fantoompijn, seniliteit, astma, hyperventilatie, alle vormen van angsten, ...
 
Wie: Marijn De Wit
Wanneer: 6 juni
18.30 kennismaking en inoefenen Icaro’s
20 uur: breathingcircle
Deze activiteiten kunnen apart of als 1 pakket gevolgd worden (wel doorgeven bij inschrijving aub)
Prijs: 40 € voor pakket
30 € voor enkel de breathingcircle
25 € voor de Icaro’s