Kambo-ceremonie met Tim Mussche.
Kambo is een vuurmedicijn dat geproduceerd wordt door de Braziliaanse boomkikker, de Phyllomedusa Bicolor, uit de Amazone. Kambo is een krachtig reinigingsritueel. De kikker verbindt ons met onze natuurlijke wijsheid, weerspiegelt onze negatieve gewoonten, toont ons wat we moeten vermijden en wat we kunnen doen om onze conditie te verbeteren. Tijdens de Kambo-ceremonie krijg je inzichten, die heel eenvoudig kunnen zijn. Kambo is erop gericht om naar binnen te gaan en zo contact te maken met je essentie.
Kambo is een unieke snelle lozing van alle cellulaire weerstand/luiheid, welke na het aanbrengen opkomt als een innerlijk vuur, een kloppende druk is voelbaar, vergelijkbaar met een heftige koortsaanval. Dit reinigingsproces werkt niet alleen op een fysiek niveau, maar ook op een geestelijk niveau. In combinatie met het water dat vooraf wordt gedronken, vindt er een alchemistische transformatie plaats waardoor oude gifstoffen het lichaam verlaten. Het immuunsysteem krijgt direct de reset die nodig is voor een herstart van vitaliteit, focus en scherpte. Een diepe reiniging zal direct plaatsvinden, doormiddel van braken en/of dringende ontlasting. Tijdens een Kambo word je ontdaan van “panema”, dat wat de mens hindert om zichzelf te zijn.
Kambo doodt schadelijke bacteriën en parasieten, zuivert het bloed en reinigt met name de lever, het centrale reinigingsorgaan van het menselijk lichaam. Zo worden veel kwalen uitgedreven, zoals allergieën, maag/darmklachten, hoofdpijn, diabetes, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen.
Zaterdag 8 december vanaf 8 uur, persoonlijke sessie’s
Prijs: 55 € pp
Begeleiding: Tim Mussche