Chakra en Aura Workshop - Tim Biot

Leer werken met je chakra’s en aura om je evenwicht te bewaren en je energiepeil hoog te houden!

We zijn meer dan ons fysieke lichaam: we hebben enkele subtiele lichamen en een chakra systeem die belangrijke functies vervullen. Vaak zijn we ons niet bewust van deze energetische onderdelen van ons wezen.
Het is belangrijk dat zowel ons fysieke lichaam als onze chakra’s en aura in evenwicht zijn voor een goede gezondheid en algemeen evenwicht.
Tijdens deze workshop leer je om via eenvoudige oefeningen en meditaties je chakra- en aura systeem te zien en voelen, en in balans te brengen.

Onze chakra’s staan in verbinding met ons centrale zenuwstelsel, organen, klieren en onze omgeving. Ze vormen een zeer voornaam onderdeel van ons gehele systeem.
Wanneer onze chakra’s uit evenwicht zijn heeft dit fysieke, emotionele, mentale en spirituele gevolgen. Een goede werking van de chakra’s is dus essentieel voor een gezond evenwicht in ons leven en voor onze spirituele ontwikkeling.

Onze aura vormt onze cocon, ons persoonlijke energieveld dat ons beschermt.
De vorm, grootte, werking en vibratie van ons energieveld beinvloeden onze gezondheid en welzijn.
Vele mensen nemen makkelijk zware energieën van anderen en hun omgeving op, of verliezen energie via hun aura. Dit kan makkelijk voorkomen worden door het energieveld beter in evenwicht te brengen.
Wanneer je aura goed geplaatst is ben je vanzelf beter beschermd en gegrond.

Wat je leert tijdens deze les:
– Je chakra en aura systeem leren voelen en zien
– Je chakra’s in evenwicht brengen en openen
– Je chakra’s en aura reinigen
- Jezelf energetisch beschermen

Wie: Tim Biot
Prijs: € 60
Uur: 11-17.30
Wanneer: zaterdag 17 november