AZIJN,,,,,, OF HOE WE 101 KWAALTJES KUNNEN GENEZEN
Zelf azijn maken,,,,
Azijn, dat is toch wat je grootmoeder voor 101 kwaaltjes gebruikte. We zijn die kennis een beetje kwijt. Wil jij meer weten? Welkom op deze workshop. We ontdekken weer wat azijn kan betekenen? We gaan ontdekken welke kruiden, ook wilde kruiden we kunnen laten extraheren, zowel voor smaak , geur als je gezondheid . Je gaat naar huis met 2 kruidenazijnen en een heleboel tips om verder zelf aan de slag te gaan.
Vele voordelen van het gebruik van azijn,
Gunstig voor cholesterol
Hierdoor helpt azijn bij het controleren en verlagen van het cholesterolgehalte, de bloeddruk en het triglyceridengehalte. Regelmatig gebruik van azijn in de voeding kan de kans op hartaandoeningen helpen verminderen en zorgt voor een vlotte doorstroming van het bloed.
Het bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloedsomloop. Het reguleert maagzuur en helpt het lichaam verder eiwitten en vetten af te breken. Het bevat daarnaast veel voedingsstoffen, waaronder calcium, fosfor, ijzer, kalium, magnesium en vitamine A, B, C én er is nog meer.
Wanneer ? zo. 12/11 om 14u30
Waar: Shamballa, ten bosse 78 te Deinze
Kost ? 25 €.
Meebrengen: Graag 2 glazen flesjes meebrengen van een 200ml.
Wie: Do Lefevre
Inschrijven kan via dolefevre@live.be of via vercouilliel@hotmail.com