Symbolen die je helpen genezen, beschermen, manifesteren en nog veel meer ☯☯
De Nieuwe Tijd is nu helemaal aangebroken. Na het opengaan van het portaal in 2012 worden we almaar meer gezegend met meer licht en steeds hogere frequenties. Dit is niet altijd gemakkelijk, aangezien dit licht ook op de schaduw schijnt en de onafgewerkte onevenwichtigheden aan het licht brengt. Dit is de tijd van openbaring, waar alle systemen, zowel in de mens als in de wereld, van een lagere trilling aan het licht komen en dienen getransformeerd worden. Maar hoe doe je dit? Hoe transformeer je je schaduwzijde op een harmonieuze wijze? Hoe sta je te midden van chaos zonder je evenwicht te verliezen?
Deze workshop geeft duidelijke antwoorden op deze belangrijke vragen en biedt enkele oefeningen aan om je evenwicht te versterken en je frequentie hoog te houden.
We gaan eveneens een activatie doen rond het zielenprogramma en -potentieel. Tim werkt hierbij met de Engelen en Meesters en gebruikt super hoge frequentie symbolen die op verschillende niveaus werken.
Elke deelnemer krijgt enkele van deze bijzondere symbolen mee, die speciaal bij hem of haar unieke karakter en zielentaak passen. Deze symbolen kunnen aangewend worden om transformatie, genezing, activatie en manifestatie te ondersteunen.
Iedereen ontvangt eveneens een korte individuele reading rond zijn/haar levenstaak, waarbij de ontvangen symbolen een ondersteuning vormen.
We werken met een beperkte groep om alle deelnemers voldoende individuele ondersteuning te geven.
Wie: Tim Biot
Wanneer: zaterdag 7 juli 10.30-17.30
Prijs: 65 €