Ontdek jouw schat
Wil je de zoektocht naar je”Zelf” verder zetten ? Je hart gaan leven, jouw missie leven ? Je zelfhelend vermogen her-inneren?
Jouw schat, jouw potentieel, jouw krachtige energieën ont-dekken waarmee je hier op aarde bent gekomen ?
Talenten ont-dekken die er helemaal zijn voor jezelf, voor zelfheling, ontspanning, rust … en andere die in de buitenwereld een rol te vervullen hebben. En ook diegene die je glinsterend in de ogen kijken, waarmee je samen je missie vervult?
Voel je welkom op de “Gouden Reis “ .
Tijdens de workshop gids ik jou naar jouw potentieel, je unieke talenten en missiecode, zodat je terug weet waarom je hier bent.
De workshop opent een poort naar je ziel en alles wat daarbij past en resoneert, voor een echt vervullend leven op tal van gebieden.
Het is een prachtig gevarieerde workshop met begeleide meditaties en visualisaties, interactief spel met archetypes ( dit zijn krachtige energieën ,raadgevers die ons aansporen om te leven vanuit onze ziel), energetisch werk, diepe inzichtsvragen en zoveel meer !
De Gouden Reis verheldert welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan in zetten op het vlak van gezondheid, werk, relaties, je levensdroom,...
Gun jezelf een ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf en …
…ontdek de sleutels van jouw schatkist !
Praktisch:
Wanneer:  zondag 11 november van 10u tot 18u .
Prijs: 75 € (workshop, drank en versnaperingen inbegrepen).
Wie: Sandra Van Den Meersche
Meebrengen: Notitieboekje, schrijfgerief, lunchpakket ,ev .flesje, water. Inschrijven:  0474 74 87 04 of vercouilliel@hotmail.com
0476 900 403 of lotus.san@telenet.be (Sandra )
Wie ben ik ?
Mijn naam is Sandra Van den Meersche en het leven met al zijn bergen en dalen heeft me verdiept en verrijkt in het wezen dat ik ben.
Het leven op zich is mijn grootste leraar en tevens het grootste geschenk.
Tal van opleidingen en workshops mocht ik genieten (verpleegkunde, vroedkunde, yoga-opleiding , voetreflexologie, initiatie deekshagever, levens en zielsmissiecoach en zoveel meer…). Die hielpen me hier ontplooien en brachten me verrijkende ervaringen.
Maar door het ZIJN met al wat er is, her-inner ik me meer en meer wie ik in wezen ben en waarom ik hier ben.