Slecht slapen bestaat niet,
Er zijn alleen slechte omstandigheden.
Er is één zekerheid: je lichaam wil van nature uit slapen ’s nachts, het wil compenseren voor het denken overdag in het onbewust ”zijn” ’s nachts…Maar het moet er de kans toe krijgen….
Is het niet zo dat in de vrije natuur dieren zelf hun slaapplaats kiezen, slaapgunstig en energiegevend? En is het ook niet zo dat wij als “gecultiveerde” mensen slapen waar de architect ons bed heeft getekend zonder ons daarbij vragen te stellen?
Op zich niets mis mee maar als op die plek de onnatuurlijke stralingen alsook de natuurlijke stralingen te sterk zijn, dan wordt slapen herleid tot” proberen” te slapen. Slapen staat immers synoniem voor ont-spannen, en al wat ons op-spant is op die slaapplek daarmee in tegenstrijd.
Stralingen die ons opspannen?
Met onnatuurlijke stralingen bedoelen we die die door de mens zijn aangebracht: te sterke elektrische, magnetische en draadloze dekkingsvelden prikkelen onnodig onze zenuwen, en werken in op ons hoofd en onze hersenen. Hoe dan ook niet slaapbevorderend…
Met natuurlijke stralingen bedoelen we die die van nature uit aanwezig zijn op bepaalde stroken of plaatsen op aarde: krachtstroken, leylijnen, aardstralen, tellurische storingen en dies meer…Wel, die onstoffelijke kant van de aarde, ook wel eens de oer-aarde-waterenergie straalt uit. Een energie die oppeppend, verzurend en verkrampend is. Als je bed boven zo’n stralingszone staat, krijg je overconsumptie ervan en is dat hoe dan ook slaapbemoeilijkend en gezondheidbeproevend.
Over al deze zaken hebben we het even. Onze woning en slaapkamer eens van uit een heel andere invalshoek bekeken, niet?
Als ons lichaam ’s nachts kan herbronnen in stilte, duisternis, leegte en vrij van straling, doet het dit gewoon van nature uit, en is er geen enkel probleem. Zo zitten we gewoon van nature uit allemaal in elkaar.
Je eerste huis waarin je woont, is je eigen lichaam. Je tweede huis waarin je woont is je eigen woning. Milieuzorg begint soms dichterbij dan je denkt…?! Naar meer nieuwsgierig? Zie gerust even op www.slechtslapenbestaatniet.be en www.aardstralen.be . Een belletje? Guido Viaene, voorzitter Academie voor Radiêsthesie Handzame, 051/567443
In volle overtuiging
Slecht slapen bestaat niet, het lichaam WIL slapen ’s nachts
maar het moet er op die plek de kans toe krijgen….
Wie: Guido Viane
Waar: Shamballa Deinze
Wanneer: dinsdag 13 juni om 19 uur
Prijs: 15 €
Verloting:
Een gratis woningonderzoek naar de belastende stralingen voor slaap en gezondheid in de woning laten verloten ter waarde van 150 euro