Dit weekend is een combinatieweekend bestaande uit verscheidene workshops binnen ons sjamanistisch aanbod. Deze workshops laten jou vooral  kennismaken met je voellichaam waardoor je de initiaties op een diepgaande manier ontvangt. Er wordt geen theorie aangereikt, enkel voelen en leren doorheen jouw diepere weten.
Onze jarenlange ervaring met de verscheidene sjamanistische gebruiken uit het regenwoud geven ons de mogelijkheden om jou een bijzonder diepgaand weekend aan te bieden. Je maakt kennis met een reinigingsritueel doorheen de zweethut en Tobacco ritueel, je komt dichter bij je lichaam, verder duiken we de nacht in met een diepgaand ceremonieel werk, om ten slotte uit te komen bij de openende Cacao ceremonie.
Dag 1:  zweethut en Tobacco (Purificatie)
Zaterdag om 10 uur.
Je komt om 10 uur toe en helpt mee aan de voorbereidingen voor de zweethutceremonie. Je verbind je met de elementen door het maken van een groot vuur. Je leert communiceren met het vuur in jou en rondom jou.
Voor we de hut betreden houden we een purifiërende waterceremonie met een bloemenbad.
Bij de white arrow is een zweethut niet zomaar een zweethut, het omvat veel meer dan dat. Het is een totaalervaring met veel diepgang. Geen enkele transformatie heeft ook maar enige waarde als je ze niet neerzet hier op aarde, in je lichaam, in de materie ook…..de daadkracht.
We kunnen veel potentieel voelen in het leven, die ons reikhalzend doet uitkijken naar wat ooit komen kan….maar niemand kan de angst inschatten voor de groeipijnen tijdens dit proces. Het voelen van de leemtes tijdens het loskomen van iets wat diep geworteld zit in jouw hele wezen. Patronen die als blauwdrukken zijn vastgenaaid in elke cel van je lichaam….Om deze los te krijgen gaat ieder van ons doorheen een intens proces. Graag begeleiden we jou op deze weg doorheen de doelgerichte manier naar jouw werkpunten of valkuilen.
Je zal na dit weekend uitgebreid kennisgemaakt hebben met de Spirit van de natuur doorheen verscheidene sjamanistische rituelen dewelke je op je verdere levenspad zullen begeleiden.
The opening of the heart-retrait, is gericht op mensen die duidelijk een grote stap voor zichzelf willen  maken. Mensen die “willen” veranderen, “willen” loslaten. We krijgen in ons leven verschillende momenten aangeboden als ‘grote keerpunten’. Het is  niet altijd makkelijk om in deze momenten er helemaal voor te gaan. De angst om het vertrouwde los te laten en te durven springen. Hierin kunnen we jou begeleiden en helpen om helemaal jouw grootste potentieel te worden en jouw licht te laten schijnen als nooit tevoren.
Het inzicht is er instant, je kan het meteen delen en de ballast afgeven aan moeder aarde. Er wordt ruimte gemaakt in jou om het nieuwe te ontvangen. Vanuit het geborgen gevoel van samenzijn in de zweethut krijgen we het gevoel dat alles mogelijk is en dat het nu eindelijk allemaal zal worden zoals we wensen. Energie wordt vrijgemaakt, thema’s worden aangeraakt, er zijn openingen gemaakt, nu kan je echt aan de slag. Daarom werken we tijdens de  hut ook veel met klanken en spiritsongs uit het regenwoud. De klanken brengen jou verder op je pad, dieper in je proces en openen beetje bij beetje meer en meer jouw hart, zodat je ware potentieel komt bloot te liggen.
Samen de zweethut opbouwen en het vuur aansteken legt reeds de eerste verbinding. Het vuur heeft een bijzondere helende werking op ons lichaam en geest. Enkele uren bij een groot vuur zitten kuist onze lever helemaal op, het geeft ook een sterke focus op jouw innerlijke kracht en brengt je in éénheid met jezelf. Je leert het element vuur te voelen in jou.
Tijdens de verschillende rondes in de zweethut wordt er gewerkt met de  Tobacco rustica als sterke purifiërende plantteacher. In de loop van de dag wordt er van de pure Tobacco bladeren een aftreksel gemaakt. Deze planten hebben niets meer te zien met de Tabac die je bij ons in het westen vindt. Het gaat om de pure bladeren, een zeer hoogwaardige medicijn. Dit tabacwater wordt vervolgens in zeer krachtige hoeveelheid binnengenomen langs de neus en de keel. De kracht van dit medicijn werkt instant met een zeer aardend en purifiërend effect. Het opent je derde oog chakra als ook je corona, maar het brengt je tevens sterk op aarde in je lichaam. Het zorgt voor  helderheid en tevens voor bescherming tegen andere invasieve energieën. In het nemen van de Tabac ben je geheel vrij. Tevens werken we ook met weldadige kruiden en tinturen. Voor het binnengaan van een zweethut worden de deelnemers telkens energetisch gereinigd.
Dag 1 breathing sounds (rebirthing) facultatief.
Zaterdag 19 uur.
Ter voorbereiding van de nachtelijke sessie gaan we en diepgaand ademwerk aan.
Onze jarenlange ervaring met soundhealing, helende klanken en lichaamwerk, heeft deze unieke manier van Rebirthing gecreëerd.
De begeleiding met verscheidene instrumenten van over de gehele wereld , oeroude icaro’s en spiritsongs, maken jouw ervaring nog dieper en meer geaard.
Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek dewelke tot doel  heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme.

Dag 1 nachtelijke ceremonie
Zaterdag om 20 uur.
De kers op de taart! Hier komt al het voorbereidende werk samen en werken we de hele nacht door op jouw thema’s en die van de groep. We werken met de energie van het regenwoud,doorheen gezangen en muziek. De nacht is de perfecte sfeer om diep te gaan, doorheen onze  halfslaap. Tijdens deze ceremonie beleef je een intense soundhealing. De energie van de icaro’s zullen jou meenemen naar jouw dieptes en hoogtes om zo alle informatie over jezelf te verzamelen die op dit moment van belang is.
Diep in de nacht is er ook ruimte voor een healingsronde waar we samen met jou in co-creatie werken rond jouw persoonlijke thema’s.
Dag 2 cacaoceremonie
Zondag 13 uur.
Na een licht ontbijt  houden we een deelronde om het verloop van de afgelopen dagen te toetsen aan mekaar.
Na dit samenzijn starten we de laatste ceremonie, waar verbinding het hoofdthema is. Daar de cacao een echte hartopener is, kunnen we ons sneller en makkelijker verbinden met het geheel, met de ander, met de wereld. Tijdens het drinken van de Rauwe Cacao wordt er samen vooral veel gezongen en gedanst. Jouw stroming voelen doorheen je zintuigen, de ander voelen in dankbaarheid, liefde voor jezelf doorheen je hart, naar buiten laten vloeien, zingen, dansen en delen, voor de hele wereld. De cacao brengt dankbaarheid in je wezen voor wie je bent, het brengt speelsheid en simpliciteit van de dingen naar boven.
Deze ceremonie is de afsluiter van ons weekend en doelt er op samen in liefde en openheid te verbinden en in jouw volle potentie terug de wereld in te stappen.
Wanneer: 29 en/of 30 september
Wie: Marijn en Juanita.
Wat mee te brengen: slaapzak, matje of luchtmatras, makkelijke kledij, zitkussen eventueel, dekentje, water.

Dieet: het is aan te raden om het persoonlijke werk reeds in beweging te brengen door het volgen van het sjamanistisch dieet,
http://www.thewhitearrow.eu/sjamanistisch-dieet/4593822950
 
Prijs Opening of the heart (long retreat)  
- Opening of the heart:  250€
- Aanvang:  zaterdag 10u tot volgende dag 17u

Prijs: zweethut- + tabaccoceremonie: 65 €
-Aanvang: zaterdag om 10 uur te Deinze-Grammene
 
Prijs Opening of the heart (short retreat)  
- Opening of the heart:  190€
- Aanvang zaterdag:  14u tot volgende dag 12u
 
Prijs aparte sessie (enkel bij long retreat)
- Cacao ceremonie: 30€
- Aanvang zondag 13u tot 16u
 
Wat is inbegrepen
Dit weekends is incl.:
-zweethut- + tabaccoceremonie
- 1 overnachting
- Namiddag aankomstsessie
- Breathing sounds, rebirhting sessie (zaterdag)
- ceremonie (zaterdag pm 20 uur tot.....)
- uitgebreid gezond dieet ontbijt zondagochtend
- deelronde en nabespreking zondagmiddag
- Cacao ceremonie (zondagnamiddag)

Deze activiteiten kunnen samen of apart gevolgd worden.
Voor méér info omtrent deze activiteiten, vragen we je om persoonlijk contact op te nemen met Marijn of Juanita.