SPIRITUELE HELING- EN GROEICURSUS
Tijdens deze weekend cursus gaan we diepgaand en ernstig werken aan onze persoonlijke groei. Het concept is zeer eenvoudig: helen wat  ons tegenhoudt om in onze kracht te komen en ons spirituele potentieel  te bereiken.
Theorie, praktijk en aandacht voor de persoonlijke processen worden afgewisseld doorheen het weekend.
 
Dag 1: heling en transformatie
We beginnen met een studieronde waarbij elke deelnemer een thema kiest om aan te werken gedurende het weekend. Dit kan een blokkade zijn, iets dat je wilt genezen, transformeren of loslaten, een bepaalde richting die je wilt uitgaan in je leven, of een potentieel dat je wilt activeren. Iedereen ontvangt een reading waarbij dit thema wordt belicht. De oorzaken en achterliggende invloeden (karma, vorige incarnaties, lessen, zielenprogramma) worden geduid zodat je inzicht krijgt in je situatie. Er worden oplossingen aangereikt zodat je op een bewuste en actieve wijze zelf met dit thema verder kunt werken op een constructieve manier.
Daarna gaan we ons thema praktisch aanpakken via eenvoudige meditaties en energetische oefeningen. Blokkades, onevenwichtigheden en stress bevinden zich in ons fysieke en/of subtiele lichaam en chakra’s, en worden veroorzaakt door negatieve gedachtepatronen en emotionele verslavingen, karma en bagage uit ons verleden. We ontdekken exact wat we dienen te helen, transformeren en loslaten, en waar de oorzaak ligt van de problematiek. Dan brengen we ons systeem in evenwicht en maken we ons vrij van onnodige ballast. We hanteren efficiënte technieken en energetische tools die je makkelijk zelf kan blijven gebruiken na de cursus.
 
Er wordt aandacht geschonken aan de volgende thema’s:
-       onze gronding en of we voldoende geïncarneerd zijn
-       heling en ontspanning van het fysieke lichaam
-       chakra’s en aura
-       release van zware energie
-       karmische ontbinding
 
Na de meditaties en het energetisch werk sluiten we af met een ligmeditatie waar we in verbinding gaan met onze spirituele helpers en heling ontvangen.
 
Dag 2: zielenprogramma en spirituele activatie
Nu ons systeem is verlicht en geharmoniseerd gaan we kijken naar ons potentieel: wat zijn onze hogere kwaliteiten en welke nieuwe groei thema’s dienen zich aan?
Iedereen ontvangt opnieuw een reading rond jouw unieke levenstraject. Welke nieuwe wending kan je maken in je leven? Hoe kan je je nog verder ontwikkelen?
Belangrijk is ook het ont-dekken van je potentieel; innerlijke wijsheid en spirituele vaardigheden die we allemaal bezitten maar die werden onderdrukt of nooit een kans kregen om zicht te ontplooien.
Ook hier wordt uitleg gegeven over het zielenprogramma, je levenspad en hoe je als mens in een wereld vol met uitdagingen in evenwicht kan blijven en spiritueel kunt blijven groeien.
Opnieuw worden oefeningen en meditaties aangewend om ons ontluikingsproces kracht bij te zeten.
 
We eindigen de cursus met een prachtige astrale reis waar we inzichten en activatie ontvangen van de Hogere Lichtwezens.
 
 
We werken met een kleine groep van max 8 deelnemers om iedereen voldoende aandacht en individuele begeleiding te schenken.
Wie: Tim Biot
Wanneer: zaterdag 15 + 22 december van 11-17.30
Prijs: 120 € voor de 2 dagen of 70 € per dag.