THE CIRCLE OF MEDICINE MEN EN CACAOCEREMONIE.
Sjamanistische cirkels voor broeders, vaders, grootvaders,… MANNEN
Voel je een nood om meer ruimte te maken in en voor jezelf? Laten we dan samenkomen om deze ruimte te scheppen waarin voelbaar is dat dat wat leeft in ons, mag “zijn” zonder oordeel. Elkaar zien, voelen, horen, elkaar beleven vanuit een dieper verlangen naar authenticiteit. Door samen te komen, te “zijn” kiezen we voor verbinding met al die delen in onszelf. Laat de zachte kracht ontwaken !!!  Elke man heeft zijn 'weten', ervaringen, gevoelens, wijsheid en inzichten. Deze cirkels zijn een plek waar we kunnen uitwisselen en voelen, dit om de grote wereld waarin we leven beter te kunnen invoelen, relativeren en verzachten.
Heb je goesting om jezelf op de voorgrond te zetten, dan vormt dit cirkelmanifest het ideale platform, om de stoere maskers even op zij te zetten en zo tot diepgaande uitwisselingen te komen, dat kan op één van onze cirkels voor en door mannen. We komen bij mekaar in zweethutten, ceremonies, deelmomenten en veel meer. Er zijn weekend retreats maar ook dagcirkels.
AANKOMENDE DAGCIRKELS
The Medicine Men dagcirkels

We bieden jou de mogelijkheid om geregeld samen te komen onder mannen. Deze mannencirkels zijn momenten om onder broeders te delen en te verbinden. We laten ons binnen dit werk begeleiden door de spirit van maestro Tobacco. We gaan in deze cirkels ook werken met de Icaro’s of sjamanistische medicijnliederen uit het regenwoud, maar ook met Breathing Sounds, een diepgaande ademtechniek die ons laag per laag dieper bij onze thema’s brengt. Dit zijn allemaal suggestieve vormen van wat ik je kan aanbieden op zo’n namiddag. We werken vooral met wat zich in het moment aandient bij de deelnemers en de spirits staan ten dienste om te ondersteunen waar nodig.

Wanneer: woensdag 13 maart   om 14-17 uur en om 19 uur de cacaoceremonie.
Wie:  Marijn De Wit
· Prijs namiddagsessie:
o Touch of Women en/of The Circle of medicine Men: 50€/pp (40€/pp koppelkorting)
· Prijs cacao avondceremonie: 30€/pp
Indien je partner meedoet met ‘the circle of medine men’ is het 40€pp (incl. tobacco)
Prijs volledige dag (cirkel en cacao): 70€/pp (60€/pp koppelkorting) 14u tot 22u
· Aanvang:
o The Circle of medicine Men en/of Touch of Women: 14u tot 17u
o Cacao ceremonie: 19u tot 22u
· Mee te brengen: makkelijke kledij dragen, pot-luck, eet die ochtend en middag zeer licht en goed drinken.