Icaro healings doorheen een krachtig transformerende Tobacco ceremonie.

Reeds enkel jaren brengen we deze wonderlijke manier van sjamanistisch genezen met de stem, binnen ons programma. De manier hoe we deze sessies naar buiten brengen is in de loop van de jaren al vele malen verandert. We zoeken telkens naar een juistere manier om deze bijzondere liederen over te dragen. Op aanvraag zullen we nog steeds de gewone klassieke icaro-sessies met een aanvullende voordracht brengen, maar in eigen beheer hebben we gekozen voor deze geheel nieuwe vorm. 

Het aanleren van een icaro is onmogelijk op een schoolse manier van liederen leren. Het is eerder een overdracht van een diepere vibratie. Een trilling die op dieper niveau wordt waargenomen en die er voor zorgt dat 'icaro' zich installeert in jouw wezen. Je kan de icaro ontvangen doorheen het volgen van een sjamanistisch dieet en plantceremonies of je kan deze leren van de curandero. Het aanleren wordt gezien als een initiatie. De icaro wordt ingeblazen en blijft bij je, al jouw cellen slaan deze diepe healingvibratie op. Er zijn icaro's voor bescherming, om terug uit te lijnen, om rustig te worden, om los te laten, om entiteiten weg te sturen enz. Over de rol van de icaro hebben we meer geschreven op onze pagina ICARO-Shamanic Vocal Healing. Wil je nog meer te weten komen over de icaro, dan kom je best eens langs op één van onze ceremonies.

De Tobacco is een plantteacher die al vele jaren meereist doorheen al mijn sjamanistisch werk. Het is een krachtige Maestro die je van binnenuit uit leert hoe jezelf te aarden, te beschermen, en weer in te dalen in je ware pure vorm. Een plantteacher als deze werkt altijd anders bij iedereen, hij zal op zoek gaan naar datgene wat nodig is voor jou in het moment. 
Voor mij is de Tobacco een bondgenoot op mijn pad. Graag laat ik je kennismaken met de zachte kracht van deze Curandero uit het plantenrijk. Op onze website vind je meer info over de Tobacco.

Lees alle info even aandachtig door vooraleer je inschrijft voor deze sessie. Deze sessie v raagt toch de nodige voorbereiding, zowel fysiek als mentaal
.
http://www.thewhitearrow.eu/?use_flash=1#/icaro-tobacco-ceremonie/4594360530

Als je vragen hebt aarzel niet ons te mailen: info@thewhitearrow.eu

Prijs: 50€ (koppelkorting: 40€ per persoon) voor de Tobaco-Icarohealing + 20 € voor de cacaoceremonie (= 70 € voor de ganse dag)
Enkel cacaoceremonie: 30 €
Wie: Marijn en Juanita