TENSION & TRAUMA RELEASING of T.R.E.

Het zijn oefeningen die een natuurlijke trilling van het lichaam teweegbrengen, waardoor druk, spanningen en trauma’s kunnen losgelaten worden.
Het brengt heling en ontspanning in ons geremde mechanisme.

Voor wie is het bedoeld?
Er is geen speciale fysieke conditie nodig, dus deze oefeningen zijn geschikt voor iedereen die verbinding wil maken met zijn/haar vermogen tot zelfregulering en zijn/haar vitale omstandigheden in de richting van gezondheid wil verbeteren.

Wat brengt het in jouw leven? 
De T.R.E. helpt bij het verbeteren de levenskwaliteit.
In ziektetoestanden en brengt het organisme in balans en zorgt voor een gevoel van vrede.
Vermindert stress, angst en prikkelbaarheid, evenals spierspanning en rugpijn. Het verbetert ook de gemoedstoestand, de kwaliteit van de slaap en inter-persoonlijke relaties, burn-out, depressie,…

Wie: Gloria Vasquez
Wanneer: woensdag 2 MEI  om 19-21 uur
Prijs: 25 €

Om 16.30 kan er een persoonlijk (helings) consult zijn met Gloria als je dat wenst. Afspraak noodzakelijk.
PRIJS INDIVIDUELE SESSIES: 40 €/UUR.

Wat breng ik naar de workshop?
Losse kleren (sportkledij) 
Water
Wie is Gloria Vasquez?
Ik ben Gloria, afkomstig uit Centraal Amerika en kleindochter van een Indianenstam Ik heb een lange weg moeten bewandelen voor wijsheid en inzicht, soms met vallen en opstaan zoals elkeen op deze aarde. Nu later ben ik 100% bewust, dat het moment is aangebroken om aan de hele wereld te vertellen wat mijn voorouders me overgebracht hebben. Ik ben zeer intuïtief, één van mijn grote geschenken, dus onmiddellijk gewaarwordend.
Op verschillende manieren help ik mensen in hun proces, zoals ik het zelf aanvoel en met veel creativiteit om samen de juiste weg te kunnen kiezen.
Ik werk al jaren met verschillende leeftijden, zowel mentaal als emotioneel voel ik alles zeer scherp en helder. Door mijn achtergrond als docent in het bijzonder onderwijs, heb ik veel ervaring met verschillende leeftijden en doelgroepen.