Workshop met Iris Pattyn : Jouw stem als instrument van genezing

 Workshop met Iris Pattyn : Stemexpressie “Keltische Imbolc Gezangen”

Stemexpressie waarbij je met jouw eigen stem harmonieën maakt in een bruisend klankbad. Je hoeft geen zangervaring te hebben om de ontspanning en bevrijding hiervan te voelen.

Soundhealing is een van de oudste vormen van genezing. Sinds het begin der tijden gebruiken mensen klanken als medicijn en soundhealing was een belangrijk onderdeel van de esoterische mysteriescholen in Egypte en later in Griekenland (zie Pythagoras).

Vele natuurvolkeren begrijpen de wetten en de krachten van klanken en gebruiken deze in een dagelijkse context .

Tijdens deze workshop zul je onder begeleiding van Iris Pattyn, de gelegenheid krijgen om je stem op verschillende manieren te laten klinken die heilzaam zijn voor jezelf en de groep.

Iris werkte nà haar studies fotografie & film jarenlang als geluidsingenieur op diverse filmsets. Door die ervaring verdiepte ze zich steeds meer en meer in de verschillende niveaus en klankkleuren van de menselijke stem. Het is haar passie te leren luisteren, ook voorbij het hoorbare. Daartoe ging ze de rituelen van aarde gebonden volkeren bestuderen en nam deel aan diverse ceremonies waar werd gezongen. Na 20 jaar onderzoek en toepasbare technieken van allerlei wijsgerige strekkingen (die van sjamanen, maar ook die van monniken, derwisjen enz.) ondersteunt zij sinds lange tijd mensen in de zoektocht naar hun eigen harmonie. Het is haar passie om als ‘soundhealer’ mensen te helpen en te ondersteunen bij hun levenspad.

Nà de workshop kan je je stem laten meeklinken met het mystiek klankkoor Pleiadès.

Wie: Iris Pattyn en het mystieke klankkoor Pleiadés.
Wanneer: 2 februari om 16-18 uur.
Prijs: 35 € (incl. Drank en versnaperingen)

Zing mantra’s en sacrale klanken mee met het mystiek klankkoor Pleiadès o.l.v. Iris Pattyn

Onder leiding en inspiratie van Iris tunen Marleen, Sabine, Kerlijne, Leen, Martine en Gudrun in op het pleiadisch bewustzijn en vormen zij samen één kanaal dat de universele energie via klanken en liederen laat doorstromen naar alle aanwezigen.

Zij brengen mantra’s en sacrale klanken in een harmonische samenzang. De boventonen die hierbij ontstaan, resoneren met de omgeving en werken in op lichaam en geest, van wie zich hiervoor openstelt. Op deze wijze bieden zij een helend klankbad aan, en maken tevens een mystieke reis doorheen de oude culturen.

Het klankconcert heeft geen vast opgebouwd programma van liedjes omdat Iris de klanken en liederen laat opbouwen in functie van de aangevoelde energie met het publiek.

Geleidelijk aan worden jullie uitgenodigd om samen met Pleiadès klanken en mantra’s mee te zingen zodat je de klanken ook van binnenuit kan ervaren.

Nà het concert is er een korte gelegenheid om wat na te praten.
 
Wie: Iris Pattyn en het mystieke klankkoor Pleiadés.
Wanneer: 2 februari om 18.30-20 uur.
Prijs: 18 € (incl. Drank en versnaperingen)
 
 COMBITICKET: 50 €