KRISTAL LICHT CODES
KRISTAL LICHT CODES & MULTI-DIMENSIONAAL LEVEN
onder begeleiding van Lichtwerker Ariëtte Loeffen
Wat brengt jou dit weekend?
- diepe transformatie, inzichten, heling en integratie op vele (multidimensionale) niveaus.
- geleide meditaties en visualisaties in de hoog frequente trillingen van de Kristal Licht Codes en andere multidimensionale energieën.
- activaties en initiaties om je DNA en kanelen (meer) te openen i.h.k.v. multidimensionaal leven op de Nieuwe Aarde.
- indien gewenst lichaamswerk tussendoor in de vorm van vrije dans of meridiaanstrekkingen.
- muziek, toning, zingen met kristallen klankschalen en andere instrumenten
Ariëtte Loeffen (**) komt eindelijk voor het eerst naar België op zaterdag 1 en zondag 2 september nadat ze deze workshops al op vele andere plaatsen gegeven heeft in Nederland en van Amerika tot Bali maar ook bijvoorbeeld in een land als Koeweit.
Dit weekend is toegankelijk voor al diegenen die een grote JA voelen in hun Hart, ook als ze met hun verstand niet kunnen verklaren waaróm. Het is je Ziel die je dan aanmoedigt te komen.
We komen gedurende beide dagen samen met gelijkgestemde zielen om ons onder te dompelen in de hoog frequente sfeer van de Kristal Licht Codes en andere krachtige Nieuwe Multidimensionale energieën. Deze codes en energieën komen rechtstreeks van de Bron. Ariëtte fungeert als medium/schakel tussen de Bron en ons ‘systeem’ (het geheel van ons fysieke en etherische lichamen).
De Lichtcodes en multidimensionale energieën assisteren ons onze ont-wikkeling (*) gedurende dit Tijdperk van Ascentie. Dankzij deze energieën ontwaakt er meer van onsZelf, zodat we een breder spectrum ter beschikking kunnen krijgen van het gehele potentieel aan gaven en talenten die we als Ziel meenamen toen we op Aarde incarneerden.
Tijdens de vele geleide meditaties, activaties en initiaties van deze dagen ziet het programma er globaal genomen als volgt uit:
We stemmen ons af op ons eigen Hart en elkaar. We creëren een gewijde ruimte waarin het prettig en veilig voelt ons volledig te openen. Ons ‘systeem’ reinigen we grondig tijdens een diepgaande geleide meditatie. Gaandeweg de dag openen we ons zo nagenoeg meer en meer, zodat de nieuwe Lichtcodes en Multidimensionale energieën ontvangen kunnen worden tot diep in al onze cellen, ons DNA en ons hele energieveld. We verankeren deze in onszelf en tevens in de Aarde. We zullen ook - waar nodig - werken met de genezing van het pijnlichaam.
Het Kristallicht en de Multidimensionale energieën ondersteunen ons hele Wezen nu we groeien van een lichaam op koolstofbasis naar een lichaam dat ‘crystalline based’ is.
Er vindt healing, oftewel heel-ing, plaats op vele niveaus; je wordt dus meer (éen) ge-Heel waardoor je effectiever wordt in je daden, je krachtiger in het leven staat en je meer kunt stralen conform je Ware Kern. Tevens zal je bijvoorbeeld kunnen merken dat je (derde oog) visie verandert, je waarneming, dat je meditaties anders zijn, de manier waarop je omgaat met issues die je tegenkomt in je leven, etc.
ZATERDAG 1 SEPTEMBER 2018
KRISTAL LICHT CODES 10.00 uur tot 17.30 uur
Prijs: €88
ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018
MULTIDIMENSIONAAL LEVEN (en werken) 10.00 uur tot 17.30 uur.
Prijs: €88
N.B.: Vroegboekkorting
Bij inschrijving en betaling vóór 4 augustus zijn je deelnamekosten per workshop niet €88 maar €77.
Wil je aan beide workshops deelnemen dat weekend dan betaal je slechts €144 i.p.v. €176!
De diepgaande sessies worden veelal begeleid door muziek en klanken.
Eén en ander wisselen we af met beweging, toning en verbinding. Dit voelt niet alleen prettig voor je lijf maar helpt ook bij de integratie van alle verschuivingen die plaatsvinden.
Voel je een JA, voel je dan welkom om Kristal Magie en gemakkelijker Multidimensionaal Leven te komen co-creeren
Voel je vrij dit evenement te delen met anderen of degenen die je lief zijn zelf uit te nodigen.
Nodig / meebrengen :
* Nieuwsgierige Mind en een Open Hart
* Matje
* Dekentje
* Kristallen
* Een klein leeg flesje of potje
* Warme sokken als je het snel koud krijgt
* Evt. iets om te schrijven mochten er bepaalde inzichten doorkomen in de meditaties
* Lunch
(*) met ont-wikkeling bedoel ik het afhalen van wikkels die ons ervan weerhouden hebben ons Ware Licht te stralen.
(**) Ariëtte Loeffen (werknaam in het Engels Ariëtte Love)
Je vindt Ariëtte Loeffen ook via www.vanhartecoaching.nl www.ariettelove.com
YouTube: Ariette Love (voor diverse voorbeelden van geleide meditaties en activaties)
Facebook: Ariëtte Loeffen én Ariëtte Love én Ariette Love Living from the Heart
Instagram: Ariette Loeffen én Ariëtte Love.

Biografie Ariëtte Loeffen
Ariëtte Loeffen (NL) is een pionier wiens missie het is om mensen, middels de kracht van het Hart, erin te ondersteunen vrij te worden van alles wat onwaar en onecht is, van alles wat beperkend werkt. Ze inspireert anderen om schaamte en schuld af te werpen, om vrij te worden van alles wat hen ervan weerhoudt de waarheid te zien van hun eigen perfectie en onschuld en de perfectie van het Leven zelf, zodat ze kunnen zijn zoals ze werkelijk Zijn.
Wat altijd voorop staat en wat haar drijfveer is is om van dienst te zijn middels haar unieke talenten en gaven om het BewustZijn van de mensheid te verhogen in dit tijdperk van Collectieve Ascentie.
Mensen hebben na in contact te zijn geweest met haar aangegeven dat ze energie en licht transmissies ervaren hebben, of activaties middels haar ogen em stem, maar ook dat simpelweg haar aanwezigheid al veel impact had. Gedurende haar leven heeft ze vele initiaties en activaties ontvangen waardoor ze nu in staat is om zeer krachtig Lichtwerk te doen en met heel hoge frequenties en energieën te werken.
Middels haar Lichttransmissies heeft ze met ongelofelijk veel mensen over de hele wereld gewerkt (>1000+). Ariëtte is een ‘manusje-van-alles’ lijkt het, want haar diensten (coaching, healing, meditaties, lichtwerk, spirituele reizen en retraites) biedt ze zowel 1-op-1 als aan groepen aan, fysiek als online, in Nederland en in het buitenland. Ze heeft vele reizen gemaakt naar krachtplekken en organiseert zelf ook spirituele reizen naar o.a. Egypte (mogelijk eind 2018 en voorjaar 2019) en naar Katharenland in Frankrijk (zomer 2019)