ZELF LEREN MASSEREN :
AYURVEDISCHE MASSAGE MET AROMATISCHE OLIEN
In een reeks van 2 dagen word je ingewijd in de aloude technieken van een Ayurvedische massage. We kiezen voor een kalmerende, harmoniserende vorm waarbij de  herhaling van de beweging helpt om ons inlevingsvermogen te ontwikkelen en te verfijnen. We gebruiken daarbij een warme, geurige Oosterse olie én maken kennis met een aantal etherische oliën. Specifieke marmapunten en enkele technieken zoals effleureren, kneden, tapoteren, de vloeiende vlinder-beweging komen aan bod. Deze massage is voor jong en oud, voor genezing, verzachting en preventie en draagt bij aan het vitaal houden van weefsels en orga-nen. Je huid, spieren, bloedvaten, spijsverteringsstelsel en zenuwstelsel hebben hier veel baat bij.
Deze massage wordt als diep ontspannend en innig warm ervaren. Het Sanskriet-woord "snehana" betekent zowel liefde als zalving en komt in de Indische praktijk neer op het inoliën van het lichaam, een behandeling waarbij iemand liefdevol met oliën wordt ingesmeerd ter genezing of verzachting van ongemakken of kwalen.

wanneer: op zaterdagen 14 & 28 september telkens van 10 tot 17u
waar: Shamballa, Ten Bosse 78, 9800 Deinze

meebrengen: gemakkelijke kledij, dikke sokken, badhanddoeken
(2 grote & 1 kleine) 

prijs:  145 €/persoon (incl. cursus, olie extra à 7€ per flesje)
25 % korting voor de mensen die de vorige reeks volgden.
   
inschrijving: info@maureen-nature.be ­– 0495 90 93 06 06
of via Lut : vercouilliel@hotmail.com – 0474 74 87 04
lesgever:  Maureen Dobbelaere, Ayurvedisch consulente


Ayurveda is haar grote passie. In diverse centra in India en Sri Lanka genoot zij Ayurvedische en yoga-opleidingen. Al ruim tien jaar begeleidt Maureen kleine groepen naar een uitgelezen Ayurvedisch centrum in Kerala (Zuid-India). Daarnaast studeerde zij af aan de School van Ayurveda te Gent en is zij opgeleid in aromatherapie en voetreflexologie. Maureen Dobbelaere werkt als Ayurvedisch consu-lente in haar praktijk in Frasnes-Lez-Anvaing nabij Ronse. – www.maureen-nature.be