KAMBOCEREMONIE MET NIELS.
Kambo is een vuurmedicijn dat geproduceerd wordt door de heilige boomkikker, de Phyllomedusa Bicolor, uit de Amazone. Kambo wordt ook wel het Groene Licht genoemd, welke als een krachtig reinigingsritueel werkt. ...
Tijdens de Kambo-ceremonie krijg je inzichten, welke heel eenvoudig kunnen zijn.
Onze Kambo wordt met veel respect gewonnen uit de Kambo kikker door de Inheemse stam uit Peru, genaamd de Matsés.
Matsés leven grotendeels langs het water waar de Kambo kikker ook leeft. Ze gaan met veel respect om met de spirits van plant en dier, wat ook erg belangrijk is voor het verkrijgen van het extract.

DE VOORDELEN VAN KAMBO.
Kambo wordt  vaak gebruikt als een booster/stimulans voor het immuunsysteem.
Het zuivert het bloed, doodt schadelijke parasieten en bacteriën en reinigt de lever.
In de amazone wordt het ook gebruikt voor de jacht om scherp en gefocust te zijn. Ze noemen het daarom ook wel ´jagersmagie`.
Het effect van Kambo is erg krachtig en intens en reinigt het lichaam diep. Ook Indianenstammen geloven in de kracht van Kambo. Zij zien de Kambo als middel om de `panema` (ander woord voor pech/ongeluk) weg te nemen, zodat het leven een positieve wending krijgt en dagelijkse dingen makkelijker verlopen.

Het Effect van Kambo
Zodra Kambo aangebracht word op het lichaam, is het effect direct merkbaar en is het van belang rustig en gefocust te blijven en uw ademhaling onder controle te houden.
Het effect van Kambo is namelijk erg krachtig en heeft een flinke, positieve  impact op het lichaam. Je kan het op korte tijd heel warm krijgen. Dit is niets om u zorgen over te maken. Het is een neveneffect die bij de reinigende werking van het lymfestelsel hoort.
Andere neveneffecten zijn braken, diarree en veel zweten. Dit is een normale reactie van het lichaam om gifstoffen af te voeren. Je wordt hier uitstekend in begeleid.
Zodra de Kambo verwijderd wordt, zwakt de intensiteit af. Het lichaam zal zich dan na enige tijd terugkeren naar een normale staat en u zult zich lichamelijk en geestelijk helder en krachtig voelen.
Contra-indicatie
· Zwangere vrouwen
· Jongeren onder de 18 jaar
· Mensen die een pacemaker dragen.

Kambo sessie
Na de voorbereiding, gaan we over tot het ritueel en ondergaat u een reinigende Kambo sessie.
Om een optimaal resultaat te behalen, is het aan te raden om 3 sessies te doen.
BELANGRIJK:
Onder het genot van het drinken van zuiver water (2 liter) en Sjamaanse klanken en alles wat nodig is op dat moment, wordt u volledig op het ritueel voorbereid. Het is voor de Kambo sessie belangrijk om nuchter te zijn en genoeg vocht binnen te krijgen om het innerlijke vuur, welke Kambo teweeg brengt, te blussen en om de reiniging van het lichaam te ondersteunen.
BRENG DUS 2 à 3  L. ZUIVER WATER MEE, DIE JE NET VOOR DE CEREMONIE KAN UITDRINKEN.
Het is ook belangrijk om de dagen ervoor op je voeding te letten. Eet zo sober en zo zuiver mogelijk. Geen dierlijke eiwitten, veel groenten en fruit.
ZEKER GEEN ALCOHOL OF DRUGS GEBRUIKEN EEN WEEK VOOR DE SESSIE !!!
Wie: NIELS LOKI HOLGERSSON BROECKS
Wanneer:
Op zondagen 20 oktober, 17 november en 15 december om 10.30
(kleine groepjes, graag TIJDIG reserveren)
Om het immuunsysteem op te bouwen, wordt 3 keer kort na elkaar (+- 1 x per maand) aanbevolen.

Prijs: 55 €
Meebrengen: 2 à 3 liter water, warm dekentje om te rusten achteraf, matrasjes zijn er hier genoeg.