Heling, Persoonlijke Bewustzijnsgroei en Transformatie dmv Ademtherapie

Deze avond duiken we de diepte in tijdens een kennismaking met de werkvorm Transformational Breathwork, ook wel bekend als: verbonden ademhalen, circulair ademen of rebirthing.

Wat?
Verbonden ademhalen is een krachtige en efficiënte techniek om je weer in contact te brengen met de diepere lagen in jezelf. Door een specifieke manier van ademhalen breng je heel veel zuurstof en dus ook prana, chi of levensenergie in je systeem. Door deze geactiveerde levensstroom melden zich vaak quasi-automatisch blokkades in je energiesysteem en/of emotionele lichaam. Dat wat in het onbewuste sluimert onder de oppervlakte, wordt in de sessies naar boven gebracht en kan door aanvaarding en liefdevolle erkenning een plekje krijgen. Wat er ook is; het mag gezien, erkend en geïntegreerd worden met de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Alles wat jij bent, mag er zijn!
Op fysiek niveau gaat dit vaak gepaard met eerst een opbouw van spanning in het lichaam tot de blokkade zich op een specifieke plek in het lichaam kenbaar maakt. Gevolgd door een ontladende fase waarin de (in het verleden ooit) vastgezette spanning kan afvloeien. Daarna ervaren deelnemers vaak een gevoel van opluchting, meer ruimte en een verkwikt, energiek en bruisend gevoel. De levensenergie stroomt weer! Daarnaast brengen de sessies ook vaak verhelderende inzichten of nieuwe invalshoeken op huidige problematiek/uitdagingen of lopende processen.

Hoe ziet de middag er concreet uit?
We starten de bijeenkomst met een meditatie. Daarna gaan we na een kort stukje theorie over het hoe en wat de techniek precies inhoudt met elkaar aan de slag. Onder professionele begeleiding worden er in koppels ademsessies heen-en-weer uitgewisseld en tussen de sessies lassen we even een pauze moment in. We sluiten de bijeenkomst ook weer af in een cirkel met een korte meditatie en de mogelijkheid om indien gewenst nog vragen te stellen of ervaringen te delen.

Bij vragen of voor meer info, neem gerust contact op met de workshop-facilitator Erwin de Ryke via edr.rofl@gmail.com

Inschrijving:
Aanmelden door een mailtje te sturen naar bovenstaand adres of via Shamballa
Wanneer: zondag 26 januari om 13.30-18 uur.
Prijs:
35 € early bird prijs, bij inschrijving wordt het rekeningnr meegedeeld.
Kassa 45 €
Wie: Erwin De Rycke

Zelf meebrengen: eigen kussen, dekentje en warme sokken kan fijn zijn. Matrassen zijn op de locatie aanwezig. Thee, water en een versnapering voor tijdens de pauze worden voorzien.