Zangcirkel met dankceremonie en  aarderitueel.
Dankbaarheid is de sleutel van de ziel.

Vorig jaar bestond Shamballa 5 jaar en hebben we voor het eerst een dankceremonie gehouden voor het bestaan van het centrum en het mooie werk die we de voorbije 5 jaar samen mochten neerzetten.
Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om jaarlijks, rond de verjaardag van Shamballa  samen te komen voor de  mooie momenten van samen-zijn en de vele mooie  activiteiten  die we het voorbije werkjaar mochten neerzetten en wat het ons gebracht heeft van  inzichten, healing, transformatie, geschenken enz….
En waar onze dankbaarheid wordt uitgesproken voor alles wat leeft in ons op dat moment. ..
Ook ik het hét moment om even stil te  staan bij jouw eigen leven en te danken voor alles wat op je pad kwam, de leuke dingen en de hobbels, de steentjes en stenen, waar je misschien het meest uit geleerd hebt ?
Het gaat dus deze keer niet om de verjaardag van Shamballa, wel maar wel om onze dankbaarheid te uiten aan het Universum, Moeder Aarde en alle mensen, dingen, lessen.... die op ons pad kwamen.
Het hoeft niet persé verband te houden met Shamballa of de activiteiten die we hier deden.

Tevens zal er een aarderitueel zijn rond de  healing van het water.
Als het  weer het toelaat zullen we deze  ceremonie buiten doen.
Het mag weer  magisch wezen !

Op zondag 8 juli om 14 uur komen we samen en zullen we onder muzikale begeleiding deze ceremonieën kracht bij zetten.
In de cirkel zingen we bekende en minder bekende spirituele liederen uit de 4 windstreken: mantra’s en bhajans, ceremoniële liederen, medecine & rainbow songs …
Conny Vercaigne en Saskia zullen zorgen voor de muzikale ondersteuning.

De mensen die vorig jaar aanwezig waren, zullen zich vast en zeker nog herinneren wat een prachtige dankviering het was !!! Er was  heel veel ambiance en plezier en tezelfdertijd ook sereniteit en stilte.

Wie: Lut , Conny en Saskia
Wanneer: zondag 8 juli om 14 uur
Prijs: 20 € (dranken inclu)
Het zou fijn zijn als iedereen een wilkeurige bloem meebrengt om te offeren aan Moeder Aarde en een theelichtje of kaarsje.
Heb je een trom of een ander muziekinstrument, breng het gerust mee.
We kijken er naar uit om hier weer een prachtige dag en intens samen-zijn van te maken.