Dankceremonie
Dankbaarheid is de sleutel van de ziel.
Vorig jaar bestond Shamballa 5 jaar en hebben we voor het eerst een dankceremonie gehouden voor het bestaan van het centrum en het mooie werk die we de voorbije 5 jaar samen mochten neerzetten.
Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om jaarlijks, rond de verjaardag van Shamballa even stil te staan en een moment te nemen om te danken voor wat het voorbije werkjaar mochten neerzetten en wat het ons gebracht heeft van  inzichten, healing, transformatie, geschenken enz….
Het gaat dus niet om de verjaardag van Shamballa deze keer, maar wel om onze dankbaarheid te uiten aan het Universum, Moeder Aarde en alle mensen die op ons pad kwamen, zowel lesgevers als medereizigers……
Het hoeft niet persé verband te houden met Shamballa of de activiteiten die we hier deden.
Je kan voor zoveel dingen dankbaar zijn.  
Misschien wel om jouw leven? Jouw kinderen? Jouw gezondheid? Misschien we om de kiezelsteentjes die op jouw pad kwamen en je mooi deden groeien  ? De fijne mensen die je mocht ontmoeten op jouw pad ? Enz…
Iedereen heeft vast en zeker redenen genoeg om dankbaar te zijn en….soms/meestal zit het in héél kleine, eenvoudige dingen.
Het is goed om daar af en toe eens bij stil te staan en het niet als een ‘gewoonte’ te ervaren.
Op zondag 8 juli om 14 uur komen we met liefst zoveel mogelijk mensen samen en zullen we onder begeleiding deze ceremonie kracht bij zetten.
We zullen ook tijd en aandacht voorzien om onze dankbaarheid te uiten aan Moeder Aarde.
Conny Vercaigne en Saskia zullen zorgen voor de muzikale ondersteuning.
De mensen die vorig jaar aanwezig waren, zullen zich vast en zeker nog herinneren wat een prachtige dankviering het was !!! Er was  heel veel ambiance en plezier en tezelfdertijd ook sereniteit en stilte.
Wie: Lut , Conny en Saskia
Wanneer: zondag 8 juli om 14 uur
Prijs: 16 €

Het zou fijn zijn als iedereen een wilkeurige bloem meebrengt om te offeren aan Moeder Aarde en een theelichtje.

We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten J