Breathing Sounds & ICARO - Tobacco & Sananga ceremonie.

BREATHING SOUNDS
Rebirthing of Transformtional Breathing krijgt bij The White Arrow een zeer unieke vorm en wordt op sjamanistische wijze gebraht onder ‘Breathing sounds’. Onze jarenlange ervaring met soundhealing, helende klanken en lichaamswerk, heeft deze unieke manier van rebirthing gecreëerd. We passen onze vaardigheden op vlak van klank toe tijdens jouw diepgaande ademwerk. De begeleiding met verscheidene instrumenten van over de gehele wereld, oeroude icaro’s en spiritsongs, maken jouw ervaring nog dieper en meer geaard.
BREATHING SOUNDS BASEERT ZICH OP DRIE PRINCIPES
· De ademhaling (fysiek / energetisch niveau)
· Het creatief denken (mentaal niveau)
· Het grotere geheel (spiritueel niveau)

Deze Icaro ceremonie wordt voorafgegaan door een diepgaande ademsessie, een prachtige aanvulling op het ceremoniële werk.
Icaro healings doorheen een krachtig transformerende Tobacco & Sananga ceremonie. Een bijzonder diepgaande avond waar ik jou de kans wil geven om krachtig persoonlijk werk te doen en waarin ik je zal begeleiden met de kracht van de icaro's onder het toezicht van de grote dirigent: Maestro Tobacco. Lees alle info even aandachtig door vooraleer je inschrijft voor deze sessie. Deze sessie vraagt toch de nodige voorbereiding, zowel fysiek als mentaal. De icaro’s zijn magische liederen of energetische tools waarbij op subtiele manier wordt gewerkt binnen de verschillende realiteiten en frequenties. Op zo’n avond is er ruimte voor persoonlijke en groepshealings, samen zingen en voelen.

Prijs: 60€ (50€pp koppelkorting)
Begeleiding: Marijn De Wit
Wanneer:dinsdag 4 juni om 18 - 22 uur.