Lezing “Door de Herfst zonder Stress”
Ineens staat ze daar weer: de herfst… Gedaan met de warme zomerdagen, terug gaan werken of gaan studeren, de winterkledij weer bovenhalen, de dagen worden zienderogen korter… Voor veel mensen is dit niet de meest aangename periode van het jaar. De dagdagelijkse sleur lijkt weer de overhand te nemen want alle zomerse ontspanning en avontuur is voorbij.
Herken jij jezelf ook hierin? Dan zal deze lezing met PowerPoint jou laten inzien hoe je de herfst moeiteloos doorkomt zonder stress!
We hebben het over de psychologische en energetische impact van de herfst en hoe je door praktische tips jezelf toch gelukkig & vitaal kunt voelen gedurende de herfst- en winterperiode.
Geen herfst- en/of winterblues dit jaar!
Als bonus krijg je het gratis E-book “Door de Herfst zonder Stress”
Spreker van dienst is relaxatietherapeut Florence Demarey die in haar praktijk ziet hoe vanaf de herfst vele mensen weer onder een enorme dosis stress gebukt gaan. Daarom schreef ze in 2014 het E-book “Door de Herfst zonder Stress” en wil ze de oorzaken, maar vooral de manieren om het om te gooien naar een positief gevoel, naar buiten brengen via deze lezing.
Hopelijk tot dan!
Prijs: €12 (contant mee te brengen op de avond zelf)
Datum: 12 november 2018 om 19u30
Inschrijven is nodig op 0496/49.16.13 of info@relaxatietherapieflorence.be