De ‘keuze’ van een behandeling
De keuze van een behandeling/sessie neem je niet zomaar.  Maken we eigenlijk wel een keuze? Of weet je lichaam -in al zijn energetische complexiteit- maar al te goed in welke richting het zich moet bewegen om weer in balans te komen?  

Je lichaam geeft de impuls en je geest voert de instructies uit. Het vereist toewijding en kracht om oude gewoonten en patronen te overwinnen die je naar beneden halen, want ze blijven terugkomen in verschillende vormen. Het ‘'behandelen’ gaat niet over iets in jou genezen of voor jou doen. Het is een 'begeleiding' die je helpt je pad weer te zien, contact te maken met je innerlijke bron En van waaruit je kunt helen en alles kunt maken wat je wilt. De volgende vraag is dan; wat willen we? Als we goed kijken lijken we zelfs zaken te scheppen die we eigenlijk ‘niet willen’. Patronen en gewoonten die zo verkleefd zijn geraakt met ons ‘personage’ dat we de wereld enkel nog kunnen zien en beoordelen vanuit deze perceptie of filter.
Binnen deze behandelingen richten we ons vooral op mensen die een engagement met zichzelf aangaan. Om zo te investeren in het waarmaken van dromen, diepe wensen en verlangens, en je te bevrijden van oude gewoontes en patronen…een engagement met ‘jouw leven’.
Om dit engagement kracht bij te zetten vragen we jou -om in de dagen die aan deze sessie voorafgaan- je leven te overlopen.  
· Bekijk en voel ‘waar’ je nu zit in je leven.
· Heb je een goed gevoel over jezelf?
· Ben je waar je hart is?
· Wil je iets transformeren en ben je ook bereid om er echt iets voor te doen?
Vragen als deze geven je een duidelijke "intentie"! Een intentie kan een wens zijn, een richting waarin je wil gaan. Een intentie is het beste eenvoudig en duidelijk. Je onderbewustzijn heeft geen lange lijst met verlangens. Als je jezelf een paar diepzinnige vragen stelt over de zin van je leven, bereik je al snel de kern. En deze kern is je intentie. Oude gewoontes zullen wellicht vechten voor hun leven. Maar wanneer je gefocust blijft zal je intentie je realiteit worden. Hierin zullen we jou ondersteunen en begeleiden.
Welke keuze je ook uit ons aanbod maakt, het gaat altijd om de ontmoeting tussen zielen. De gekozen behandeling is niet meer dan een ‘poort’, een vorm die het beste bij je past op dit moment.
Elke sessie begint met een gesprek om samen te voelen waar je NU in je leven bent. Je kan nadien een bepaalde behandeling voorstellen. Mogelijks stellen wij daar een andere tegenover. Punt is dat we samen voelen en besluiten welke behandeling het beste voor jou is op dit moment. We beginnen elke sessie met een gesprek, om te voelen waar je nu in je leven bent. Laat je hart kiezen.
Onze prijzentabel per sessies en uren vind je hier

Wie: Marijn De Wit
Wanneer:  28 juni 2022