Familieopstellingendag
                
Graag nodig ik je uit om in een sfeer van vertrouwen, respect en sereniteit nieuwe wegen te zoeken om beperkende patronen in je leven  te ontdekken, te ontwarren en om te buigen zodat liefde, geluk en vervulling weer volop kunnen stromen.

De methode die daartoe gebruikt wordt is de Familieopstelling zoals ze door Bert Hellinger ontwikkeld werd. Een twaalftal jaren geleden kwam ik in contact met deze nieuwe en verrassende techniek. Ik werd er zo enthousiast over dat ik niet anders kon dan me er verder in te verdiepen. Gedurende 1 jaar volgde ik een intense en diepgaande opleiding aan de NlP-school bij Indra Torsten Preiss en Micky Masset.
Ondertussen ben ik een zevental jaar aan het werk als familieopsteller. Telkens weer ben ik verrast en ontroerd door de fantastische mogelijkheden van dit werk.
Graag wil ik jullie uitnodigen om dit persoonlijk te ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?
In een kort voorgesprek breng je je vraag of thema aan bij de therapeut. Mogelijke vragen of thema’s  zijn aspecten in je leven waar je mee worstelt en geen oplossing voor vindt, bvb. tekort aan levensvreugde, innerlijke conflicten, gezondheidsproblemen, relatieproblemen, angsten, onvoldaanheid in je job, etc. Kortom alles ‘waar je mee zit’.
De therapeut maakt contact met jouw thema en bevraagt ‘feiten’ uit je familiale context die mogelijks een rol spelen. Dan wordt er beslist welke representanten er nodig zijn.
Representanten zijn aanwezigen die zonder voorkennis in de rol van hun onbekende personen stappen. De cliënt kiest zijn representanten en geeft hen een plaats in de ruimte volgens zijn innerlijk beeld en gevoel. Het ongelooflijke gebeurt dan. Door hun specifieke plaats in de opstelling krijgen de representanten toegang tot de emoties en waarnemingen van de eigenlijke personen. De therapeut werkt dan in afstemming met de representanten om het desbetreffende systeem te helen. De begeleiding gebeurt met groot respect. Er wordt geen oplossing geforceerd. Het systeem zelf is de aangever van het tempo en de inhoud. Het doel is steeds: de liefde weer te doen stromen.

Je kan deze dag bijwonen als representant of als opsteller. In beide gevallen zal je aangenaam verrast zijn door wat het jou brengt aan nieuwe inzichten. Het zet bij alle aanwezigen energieën in beweging die helend zijn. Deelname aan zo’n dag is een mooi cadeau aan jezelf en je familiesysteem.

Inschrijven kan bij Diane Edelynck O9/236 11 86 of 0495/33 59 50. Of per mail: diane_edelynck@hotmail.com.
Wees snel want het aantal plaatsen is beperkt.
Uw inschrijving is definitief na storting van het juiste bedrag op
Rnr. 001-1293758-48.

Praktische info:
Wanneer ? zaterdag 21 september (van 9h30 stipt tot ongeveer 18h30)
Waar? Shamballa Ten Bosse 78 9800 Deinze
Prijs : Representant 54 Euro,
         Opsteller : 90 Euro (Familieopstelling)

Inbegrepen: dranken: thee, koffie, soep…..
Meebrengen : lunchpakket, warme sokken, pantoffels, flesje water.