DE GERMAANSE GENEESKUNDE,
Laat me jou de weg wijzen naar een begrip over ziekte en gezondheid zonder angst en paniek. Elke ziekte maakt in feite deel uit van onze biologische overlevingsprogramma’s. Als we de natuur observeren kunnen we zien dat alles gericht is op overleven. Zo is het ook in ons lichaam. Ons lichaam is niet uitgerust met programma’s die ons zouden willen vernietigen. Zelfs kanker en alle mysterieuze aandoeningen vormen daarop geen uitzondering. Het is door gebrek aan kennis en de aanhoudende onwetendheid hoe het verbond lichaam-geest op elkaar inwerkt, dat er vele mensen zinloos overlijden aan ziekte. De biologische zin achter ziekte niet wordt begrepen door de tragische misvatting dat welke ziekte dan ook kwaadaardig zou zijn. dat is het gevolg van dualistisch denken hetgeen ons steeds verder weg brengt van de essentie van wie wij werkelijk zijn. Het is een perceptie dat gebaseerd is op angst en het niet begrijpen wat een trauma of shock kan teweegbrengen in het lichaam. De aanhoudende overtuiging dat er iets mis zou lopen in ons lichaam is de grote oorzaak van veel lijden en pijn. 

Onze medische wetenschap is zeer waardevol om bij acute gevallen levens te redden, en dat mag ook gezegd worden. Doordat de reguliere geneeskunde onvoldoende begrip heeft over de samenhang lichaam-geest zijn ze ook niet in staat om de ziektesymptomen te zien als de echte en werkelijke helingssignalen Ze beschouwen ziekte als het tegenovergestelde van gezondheid en gaan daarom ziekte dus bestrijden. dat is de reden dat vele mensen overlijden aan ziekte. Het grote inzicht dat uit het holistische denken komt is dat elke ziekte feitelijk een onderdeel is van een proces dat leidt naar volledige gezondheid, zowel lichaam als de geest. Zelfs kanker vormt hierop geen uitzondering. Alles heeft een biologische zin met als doel te kunnen overleven.

Onderwerpen die ruimschoots aan bod komen zijn 

De vijf biologische natuurwetten 
Wat bedoel ik met een zinvol biologisch speciaalprogramma?
Een beetje begrip over de evolutieleer en de embryologie, de ware basis van geneeskunde
Vele praktische voorbeelden wat biologische conflictsituaties zijn
Een ruim begrip over wat kanker feitelijk is en dat het door moeder natuur   bedoeld is als overlevingsmechanisme. Tal van voorbeelden over kanker en hun biologische zin
Holistische denken
Wat zijn hersenconstellaties?
Welke functie hebben bacterie en schimmels in ons lichaam?
Waarom zijn de nierverzamelbuizen zo belangrijk bij conflicten op je existentie en overleving
En nog veel meer,,,,

Wie: Daniel Derweduwen
Wanneer: 21 + 28 november om 19-22 uur,
Prijs: je kan de lessen apart volgen,
15 € per les of 25 € voor de 2 lessen (te betalen op de 1e les)