WAT IS EEN ICARO ?
Elk lied, elke toon en melodie houden een specifieke frequentie vast net als een gebed of een engel, of een kristal enz… Je kan deze liederen dus gebruiken om een bepaalde frequentie op te roepen en bij jezelf of anderen in te blazen. Dit is één van de meest doeltreffende vormen van healing.

Een leerling-sjamaan ondergaat verschillende diëten met verschillende meesterplanten gekozen door zijn / haar Maestro (a). Na verloop van tijd heeft de student de plant volledig onder de knie en zal de geest van de plant zichzelf laten zien doorheen dromen, visioenen, alledaagse gebeurtenissen en uiteindelijk door de 'icaro'. De icaro is het ultieme geschenk van de plant aan de leerling. Met deze icaro is de plant permanent verbonden met de student als een bondgenoot en kan de leerling een beroep doen op deze plantenfrequentie, deze (soplado) blazen en zingen zonder dat de effectieve plant nog moet worden toegediend. Een magisch eenwordingsproces tussen mens en plant wat bekend staat als ‘vegetalismo sjamanisme’.

WAT IS TOBACCO-RAPE ?
The Tobacco is een plantteacher die ons reeds vele jaren begeleidt door al ons sjamanistische werk. Het is een krachtige Maestro die je van binnenuit leert, hoe je jezelf kunt aarden, beschermen en terugvallen in je ware pure vorm. Een plantleraar als deze werkt altijd anders met iedereen, hij zal zoeken naar wat er op dat moment voor je nodig is. De tabak is dus een bondgenoot. We laten je graag kennismaken met de zachte kracht van deze Curandero uit het We zullen tabak voornamelijk gebruiken onder de volgende vormen: Rapé, Tabakswater en Tabakrook. Plantenrijk.
Wie: Marijn en Juanita.
Wanneer: woensdag 21 november om 18.30 uur.
Prijs: 50 € (Koppelkorting 40€)