TOUCH OF WOMEN

TOUCH OF WOMEN (Juanita)


Spirits "Touch" en "Tabak" gaan hand in hand in deze sessie enkel voor en door vrouwen. Samen laten ontstaan wat nodig is in het moment.

Touch of Women nodigt je uit om gewoon te zijn, samen vrouw zijn. Het is onze ruimte nemen, om liefdevol gekoesterd te worden door deze heilige momenten samen. Een ruimte voor stilte, maar ook een ruimte voor levendige gesprekken over...datgene wat nodig is in het moment. Wat er gedeeld wordt is heilig binnen deze cirkels en er wordt zonder oordeel geluisterd naar mekaar. Verder is er ook ruimte voor persoonlijke of groepsbehandelingen, Juanita zal al haar persoonlijke levenservaringen ten dienste stellen en samen met jou, levensenergie doen 'VOELEN' in ons bekken, onze aarde. Er kan gezongen worden, gedanst met of zonder blinddoek, massages worden gegeven en ontvangen, kortom: mekaar ondersteunen en ontmoeten in zachtheid.

Plantteacher Tobacco

Voor mij is de Tobacco een verbinder naar verloren werelden (deeltjes) in jezelf. Graag laat ik vanuit mijn eigen belevingen kennismaken met deze zachte kracht uit het plantenrijk om de diepere buik te verkennen. Vrijblijvend kan je werken met deze curandero in de vorm van rapé.

Prijs: eerste kennismakingsprijs 40€ pp (normaal 50€ pp - nodig een vriendin uit 40€ pp)
Wanneer: woensdag 22 mei om 14-17 uur.
Wie: Juanita Pijl.
Meer info: https://www.thewhitearrow.org/touch-of-women/
Inschrijven: https://www.thewhitearrow.org/take-action/

Lieve zusters,
Voel je een nood om meer ruimte te maken in en voor jezelf?
Laten we dan samenkomen om deze ruimte te scheppen waarin voelbaar is dat dat wat leeft in ons, mag “zijn” zonder oordeel. Elkaar zien, voelen, horen, elkaar beleven vanuit een dieper verlangen naar authenticiteit. Door samen te komen, te “zijn” kiezen we voor verbinding met al die delen in onszelf. Laat de zachte kracht ontwaken in het samen vrouw zijn !!!  Elke vrouw heeft haar 'weten', ervaringen, gevoelens, wijsheid en inzichten. Deze cirkels zijn een plek waar we kunnen uitwisselen en voelen, dit om de grote wereld waarin we leven beter te kunnen invoelen, relativeren en verzachten.
Heb je goesting om jezelf op de voorgrond te zetten, dan vormt dit cirkelmanifest het ideale platform, om de stoere maskers even op zij te zetten en zo tot diepgaande uitwisselingen te komen. Deze krachtcirkels zullen de herinnering doen 'ontwaken' over datgene wat wij vrouwen eens allemaal deelden in ons liefdevol en veilig samenzijn.
Touch of Women nodigt jou uit om gewoon te zijn, samen vrouw zijn. Het is onze tijd, onze ruimte om liefdevol gekoesterd te worden door deze heilige momenten samen. Een ruimte voor stilte, maar ook een ruimte voor levendige gesprekken over...datgene wat nodig is in het moment. Wat er gedeeld wordt is heilig binnen deze cirkels en er wordt zonder oordeel geluisterd naar mekaar. Verder is er ook ruimte voor persoonlijke of groepsbehandelingen, voor en door mekaar. Juanita zal al haar persoonlijke levenservaringen ten diensten stellen en samen met jou, levensenergie 'VOELEN'. Er kan gezongen worden, gedanst, massages geven, kortom: mekaar ondersteunen en ontmoeten.
Van harte welkom om de essentie van jouw wezen in je hart te sluiten.

Je kan voorafgaand aan deze groepssessie ook een individuele sessie boeken bij Juanita,

Vanuit mijn levenservaring en het jarenlange werk met de mensen, mijn zusters en mezelf verbind ik heel graag het vrouwencirkel gegeven met ” Touch”, jezelf aanraken en aangeraakt worden. Het leven toonde me meermaals hoe intens elk gebeuren op je inwerkt, iedere seconde van de dag dat je jezelf opent en leven opneemt. Iedere aanraking en vorm van bewust opnemen en openen naar het leven toe, is soms te veel om dragen als hooggevoelige. Door wat we ervaren hebben in het verleden, worden we gevormd, muren worden opgetrokken en overgevoeligheid wordt ingedijkt, ontweken of weggestopt onder een laag aarde, naarmate we wel of niet durven omgaan met deze themas bepaalt ook weer onze verder openen naar groei en bewustzijn. Van kindsaf hebben we die gevoelige themas bij ons, en geleerd ons te beschermen of verdedigen, voor sommigen betekent het kracht opbouwend voor anderen zwakte. Het leeft in ons, sinds jaren ingeprent en meestal allemaal gestuurd vandaaruit .

Laten wij, vrouwen, dan samenkomen om deze ruimte te scheppen waarin voelbaar is dat dat wat leeft in ons, mag “zijn” zonder oordeel. Elkaar zien, voelen, horen, elkaar beleven vanuit een dieper verlangen naar authenticiteit. Door samen te komen, te “zijn” kiezen we voor verbinding met al die delen in onszelf. Laat de zachte kracht ontwaken in het samen vrouw zijn !!! Elke vrouw heeft haar 'weten', ervaringen, gevoelens, wijsheid en inzichten.
Deze cirkels zijn een plek waar we kunnen uitwisselen en voelen, dit om de grote wereld waarin we leven beter te kunnen invoelen, relativeren en verzachten.
We starten meestal met een deelronde, waarin we voelen bij mekaar hoe we erbij zitten op dat moment in ons leven. “Heb je even ruimte nodig om jezelf te ervaren, of wil je gewoon samenkomen, wat heb je nodig om jezelf te beleven ? “
Een ruimte voor stilte, maar ook een ruimte voor levendige gesprekken over...datgene wat nodig is in het moment. Wat er gedeeld wordt, is heilig binnen deze cirkel en er wordt zonder oordeel geluisterd naar mekaar. Verder is er ook ruimte voor een persoonlijk en of groepsbehandeling, voor en door mekaar. Samen laten we spontaan datgene, wat nodig is voor de groep en de wereld, ontstaan. HEB VERTROUWEN.

Juanita zal al haar persoonlijke levenservaringen ten dienste stellen en samen met jullie, levensenergie doen te ge'VOELEN'. Er mag gezongen worden, gedanst, massages gegeven worden, kortom: Mekaar ondersteunen,ontmoeten en vooral jezelf ontmoeten door meer voeling te krijgen met je eigen lichaam. Jezelf meer ruimte geven waardoor je ook anderen de ruimte kunt laten.
De geboorte van jouw persoonlijke levenschoreografie doorheen jouw beweging, het delen, je aanwezigheid die ons je ruwe verhaal in zijn essentie toont zonder woorden. Deze levensdans die puur en instinctief naar voor komt zal je geest meenemen naar de grenzen van je emoties, zodat je deze makkelijker zal kunnen uiten doorheen een lichaam in beweging. Het ademen binnen deze bewegingen zal de transformerende factor zijn, daar het je in contact brengt met je innerlijke klank. Het is een ontmoeting die je hele wezen raakt, je verbindt met jouw Hemel en Aarde, samen met ons, de ander en de wereld om je heen.
Deze krachtcirkels zullen de herinnering doen 'ontwaken' over datgene wat wij vrouwen eens allemaal deelden in ons liefdevol en veilig samenzijn.
Bij deze nodig ik jullie uit om al wat je kende even thuis te laten, en samen te komen in aanwezigheid, te ZIJN wie je bent.
Van harte welkom om de essentie van jouw wezen te verdiepen en voor altijd in je hart te omsluiten.
WAT KAN JE VERWACHTEN :
· een deelcirkel waarbinnen je vrij mag bewegen spreken of zwijgen
· Een algehele betere doorstroming en gewaarwording in, van en rondom je lichaam
· Meer ruimte om jezelf te ervaren en te laten zijn wat er is
· Omarming van jezelf in zachtheid
· Acceptatie wat nodig is voor jou in het moment
· Tools voor zelfexpressie en zelfgenezing
· Zelflliefde en vandaaruit verbinding naar de anderen toe
HOE BEREID IK ME VOOR ?
· Voedt je lichter dan je normaal gewoon bent
· Wat wens ik voor mezelf ? (intenties kan je neerschrijven of uitspreken)
· neem voldoende rust voor en na de sessie
· drink voldoende water of warme thee (geen zwarte witte of groene)
WAT BRENG JE MEE ?
· Je stralende Zelf : )
· iets warms mocht je snel afkoelen tijdens de healing of massages
· een bloem of krachtvoorwerp
PLANTTEACHER TOBACCO :
Voor mij is de Tobacco een verbinder naar verloren werelden (deeltjes) in jezelf. Graag laat ik vanuit mijn eigen belevingen kennismaken met deze zachte kracht uit het plantenrijk om de diepere buik te verkennen. Vrijblijvend kan je werken met deze curandero in de vorm van tabakswater of rape.

TIJDIG INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK VIA THE WHITE ARROW OF SHAMBALLA