LA HO CHI OEFENSESSIE.

Dit is een krachtige,wonderbaarlijke en gelukzalige inwijding,die het vermogen geeft om zeer sterk en krachtig te helen op het niveau van de 7de dimentie ,ondersteund door 13 Verheven lichtmeesters en de 7 Aartsengelen.

Je kan deze methode gebruiken om je fysieke lichaam tot het diepst mogelijk niveau te helen als ook je chakra's en je aura's volledig zuiver en in evenwicht te plaatsen en te houden. Je kan ook anderen helen en inwijden .Vooral in het kader dat iedereen deze prachtige zelf behandeling kan voortzetten en uitdragen.

Deze helingstechniek is afkomstig uit het gouden tijdperk van Atlantis,zij is lange tijd beschermd en ondergronds gebleven ,na het verval van Atlantis, maar nu in het Aqaurius tijdperk is het meer dan ooit tijd om deze prachtige inwijding weer bekendheid te geven en vooral te ervaren.

Er is geen voorkennis nodig ondanks de kracht van deze inwijding .Er is onmiddellijk een zeer sterk beschermend veld waardoor je deze diepe transformatie toch in een staat van sereniteit en gelukzaligheid ervaart. Je maakt contact met enkele vormen van de geometrie alsook het blauwe diamanten raster van de grote goddelijke moeder.

Tijdens de inwijding krijg je duidelijke en heldere achtergrond informatie,je leert de volledige zelf behandeling aan ,de inwijdings techniek , je krijgt een syllabus en een diep helende la- ho-chi behandeling.
Op 27 april is er een oefensessie van 14-17 uur voor de mensen die in het verleden al ingewijd zijn, hier in Shamballa of elders.
De oefensessie wordt volledig begeleid.

Wie: Lut Vercouillie
Prijs: € 18 dranken en versnaperingen inclu.