BELANGRIJKE PLANETAIRE MEDITATIE.
Het doel van de hele 2020 Age of Aquarius tijdlijn Stargate is om de positieve tijdlijn van de Age of Aquarius voor de planeet te stabliliseren. Gedurende 2020 hebben de duistere krachten hun uiterste best gedaan om te voorkomen dat de positieve Ascentie-tijdlijn zich manifesteert. Nu is het onze collectieve kans dat de positieve Ascentie-tijdlijn voor altijd wordt verankerd, beveiligd en gestabiliseerd en om ervoor te zorgen dat de rest van het planetaire bevrijdingsproces soepel en snel verloopt.
We kunnen de kritieke massa bereiken van 144.000 mensen die deze activering doen! We kunnen zelfs een miljoen bereiken ! dit zal wereldwijd een enorme genezende kettingreactie in het energieveld veroorzaken.

Op 21 december 2020, wanneer een grote conjunctie plaatsvindt, in de
ochtenduren (UTC), zal een hele serie van belangrijke kosmische cycli en tijdperken die gedurende eons op Aarde bestonden, eindigen en precies om 11:11AM UTC tijd, zal de kosmische klok tikken en een hele nieuwe serie van kosmische cycli en tijdperken begint voor planeet Aarde.
Heilige Lemurian rollen die in bezit zijn van de Great White Brotherhood, laten zien dat op de winterzonnewende van Aardejaar 2020 de lange duistere periode van de Kali Yuga tot een volledig eind komt en de glorieuze Sat Yuga van Licht die bestond tijdens Lemurian en Atlantian tijden zal weer opnieuw opdagen op planeet Aarde.
Op die geweldige dag, op die exacte seconde, vindt de exacte en juiste datum van het einde van de langdurige Maya kalender plaats.
In de prachtige ochtenduren van 21-12-020 komt de wrede energie van het oude tijdperk van vissen aan zijn eind, en de Aarde zal binnengaan in de glorieuze nieuwe Gouden Eeuw van Aquarius, waarover wordt gesproken door alle oude profeten, zieners, en meesters.
Een hoeveelheid andere hemelse en metafysische gebeurtenissen zullen op diezelfde dag plaatsvinden, wat tot gevolg zal hebben dat andere rijken en domeinen voor de eerste keer zichtbaar zullen worden voor het oog.
Op 21 december 2020 zal een nieuw hoger vibrationeel zonlicht van de Centrale Zon komen dat op de Aarde zal schijnen en dit gehele rijk zal worden doordrenkt met exotische kosmische partikels die instant het DNA opwaarderen naar een hogere orde.
Op dat moment zal de mensheid een enorme sprong in evolutionair bewustzijn maken zoals de wereld dat nooit eerder heeft gezien.
De meest diepgaande en merkbare DNA-veranderingen zullen eerst gebeuren bij de wezens die al dichtbij de vijfde dimensie resoneren. DNA strengen zullen worden geactiveerd door de gamma licht partikels, en zij zullen zich weer verbinden met het corresponderende chakra portaal. Op dat moment zal de corresponderende dimensie kunnen worden waargenomen als de realiteit naar buiten.
4D en 3D resonerende wezens zullen snel daarna volgen – zodra zij er vibrationeel klaar voor zijn om deze sprong in bewustzijn te maken. Het meeste van jouw werk op dat moment zal zijn om te helpen ze allemaal omhoog te halen.
Ons hoofddoel en ons werk hier is om de mensheid te helpen met hun evolutie en om te helpen een betere wereld hier te creëren voor iedereen, waar wezens kunnen leven in welvaart, vrede, vrijheid, geluk, gezondheid en liefde.
Wanneer: maandag 21 december.
Je kan het op je ééntje thuis doen om 19.22 of om 19 uur in Shamballa in groep.
Prijs: gratis.
Geef tijdig een seintje als je komt.