DE ICARO

- Vocal Shamanic Healing is een bijzondere magische avond vol diepgang en transformatie. Samen laten we ons onderdompelen in de spirit van het regenwoud. We zingen op de tonen van de Shipibo en leren de verschillende frequenties 'voelen'. Hier leer je niets met je hoofd, teksten en woorden zijn van ondergeschikt belang. Het gaat om 'voelen' en zo wordt de Icaro doorheen jouw ziel gechanneld.

Icaros dienen verschillende doeleinden . Er zijn enkelen gebruikt speciaal voor genezing of liefdes magie , terwijl anderen worden gebruikt in sjamanistische opleidingen en initiaties ( dieta chamanica ) . Sommige worden gebruikt specifiek op het moment van het beëindigen van de sjamanisti...sche voeding (icaros por la quebra de dieta), anderen voor spirituele zuivering (icaros de Purificacion espiritual), om te reinigen, om te zegenen en beschermen van mensen (El Canto de la Arkana por la protecion), om een sjamanistische behandeling te sluiten (para un finalizar tratamiento), en er zijn zelfs icaros om de roes te overwinnen  veroorzaakt door plantmedicijnen (icaros para superar el Senso de mareacion).
De sjamanen van de Peruaanse Amazon hebben ook een concept dat zij noemen de Arkana. Dit is een onzichtbare energetische bescherming.

Doorheen onze sjamanistische opleidingen in België, Frankrijk en Peru hebben we leren werken met ‘spiritsongs’ of icaro’s. AL vele jaren begeleiden we mensen in hun 'zoektocht' naar 'zichzelf' of het universum doorheen henzelf. We maken hiervoor gebruik van oa de icaro's, de aloude techniek van het sjamaistisch zingen uit de Amazone. 

Elk lied, elke toon en melodie houden een specifieke frequentie vast net als een gebed of een engel, of een kristal enz… Je kan deze liederen dus gebruiken om een bepaalde frequentie op te roepen en bij jezelf of anderen in te blazen. Dit is één van de meest doeltreffende en zachte vormen van healing die er is. 

Schrijf je tijdig in want plaatsen zijn beperkt.
Meer info vind je hier: http://www.thewhitearrow.eu/icaro-shamanic-healing/4591008196
Wie: Marijn en Juanita
Prijs: 25 €
Wanneer: donderdag 7 december om 19-20 uur presentatie (vrije bijdrage)
                                                                  20-22 uur workshop (25 €)